joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Yoghinii vin la Herculane să se încarce cu energii cosmice

Autorităţile din Herculane cât şi oamenii de afaceri îşi freacă mâinile de bucurie şi au  numai cuvinte de laudă la adresa celor 4000 de yoghini care vin regulat în fiecare an în staţiune pentru circa 10 zile . Motivul , yoghinii aduc beneficii substanţiale staţiunii,  hotelierilor, proprietarilor de pensiuni ori comercianţilor de produse vegetariene . Anul acesta pe 11 februarie  yoghinii din MISA au primit cu bucurie vestea că guru lor, Gregorian Bivolaru , a fost achitat de o instanţă din Cluj pentru trafic de persoane. Cu toate acestea el nu va fi prezent la Herculane însă va comunica cu adepţii lui prin metode numai de ei ştiute…Ca în fiecare an adepţii MISA  se vor reuni în spirale pe platoul Coronini şi  vor organiza şedinţe spirituale pentru a se încărca cu energii cosmice positive. De pe site-ul oficial al MISA puteţi afla totul despre sex…

Tabăra spirituală yoghină de vacanţă de la Herculane, 2015,  se va desfăşura în perioada miercuri, 29 aprilie – duminică, 10 mai. Potrivit site-ului oficial al MISA, yogaesoteric, joi, 30 aprilie, între orele 13.55-14.40 yoghinii intră în pâine. Concret va avea loc o meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soarele în sextil cu Neptun. Efecte: Trezeşte şi amplifică intuiţia spirituală, face să intre în stare de efervescenţă forţa creatoare, trezeşte rafinamentul artistic şi senzualitatea rafinată, facilitează trezirea capacităţii de comunicare intuitivă cu lumile angelice. Amplifică puritatea şi trezeşte capacităţile vindecătoare prin intermediul magnetismului curativ.

Trezeşte starea inefabilă de dăruire necondiţionată către Dumnezeu, face să crească aspiraţia către idealurile spirituale.Peste 4000 de yoghini din MISA din mai multe ţări ale lumii printre  care şi România vin regulat în staţiunea Băile Herculane pentru conferinţe spirituale, meditaţii în aer liber şi pentru a forma celebrele spirale pe platoul muntos Coronini prin care susţin că se încarcă cu energie cosmică şi cu alte energii pozitive . La această reuniune , ca şi în anii trecuţi, nu va participa guru lor, Gregorian Bivolaru,  însă cei prezenţi la Herculane susţin că vor comunica ,,spiritual” cu el. Pe lângă cele 2 spirale mari ce se vor organiza pe platoul muntos se vor  face spirale şi pentru sufletele popoarelor participante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Sexul în grup , poveşti inventate!”

Surse din cadrul MISA ne-au dezvăluit că pentru a ,,evoca”  sufletul neamului românesc, pe rapsodia lui George Enescu,  yoghinii români vor simţi ,,trăiri” româneşti cum ar fi  bunătatea, demnitatea, orientarea către Dumnezeu.   

Vom avea două spirale mari pe platoul Coronini. Bărbat şi femeie, în ordine zodiacală, ţinându-se cu toţii de mână se vor roti în sensul acelor de ceasornic pentru încărcare cu energii cosmice. Vom avea şi o spirală pentru sufletele popoarelor participante. Mai precis pentru sufletul neamului românesc , partea noastră va fi mai lungă, de circa 30 minute iar pentru celelalte popoare, că vor fi mai puţini, cam în jur de 5 minute. Yoghinii ştiu că fiecare suflet are o vibraţie. Noi vom simţi sufletul românesc cum vibrează, care este armonia lui. Muzica ne va intermedia acest lucru. Noi vom avea  Rapsodia lui George Enescu şi altele. Vom simţi trăiri româneşti ca de exemplu altruismul , bunătatea, demnitatea , orientarea către Dumnezeu. Acolo fiind toţi se creează un numitor comun iar cei în anul I de yoga vor afla şi ei că există sufletul neamului românesc. Cu Gregorian Bivolaru comunicăm foarte des. Ne trimite regulat  conferinţe audio sau de alte tipuri pe diferite teme. Sexul în grup şi urinoterapia sunt doar poveşti inventate de pe vremea regimului Adrian Năstase. Yoga e benefică din toate punctele de vedere, e un mod de viaţă minunat.
Ne-a povestit un  yoghin din cadrul MISA  

Comercianţii şi primarul îi laudă pe yoghini

Ca de fiecare dată comercianţii de miere, lapte de capră, legume  şi verdeţuri îşi freacă mâinile de bucurie atunci când vin yoghinii la Băile Herculane.  Nu mai vorbin de hotelierii  sau proprietarii de pensiuni  care au locurile rezervate cu mult timp înainte.

De fiecare dată după plecarea yoghinilor din Herculane , hotelierii i-au vorbit numai de bine. Cuvinte de laudă la adresa yoghinilor are şi primarul din Băile Herculane , Nicuşor Vasilescu, care ne explică şi motivele concrete:
În cele 10 zile din an când yoghinii din MISA se reunesc la noi la Băile Herculane , staţiunea nostră este plină 100% de turişti. Vorbim aici de turiştii ceilalţi la care se adaugă încă 4000 de yoghini. Vă daţi seama că este un câştig pentru hotelieri, proprietari de pensiune, pentru comercianţii de vegetariene dar şi pentru noi ca primărie. În fiecare an le-am închiriat contra cost sala de cinematograf pentru conferinţele dumnealor, platoul muntos  Coronini şi în plus la unii le-am eliberat  autorizaţii pentru comercializarea de produse naturiste. Yoghinii sunt oameni paşnici, din toate categoriile sociale , o mare parte dintre ei sunt intelectuali şi studenţi şi vă spun sincer că am numai cuvinte de laudă la adresa dumnealor. Nu ne-au creat probleme deloc, sunt oameni paşnici şi  calmi care îşi văd de treaba lor. Dacă unul sparge din greşeală un pahar prin camera de hotel vine singur la recepţie şi îl plăteşte!Venirea yoghinilor e benefică pentru Băile Herculane şi noi îi tratăm cu respect!
A declarat primarul Nicuşor Vasilescu

Meniuri vegetariene la pensiuni şi restaurante  

În timp ce yoghinii lui Bivolaru se vor prinde  în spirale  pentru a se încărca cu energii cosmic, în bucătăriile pensiunilor din Băile Herculane va fi forfotă mare. Cum aceştia sunt vegetarieni, din meniul pensiunilor nu vor lipsi bucatele pe gustul yoghinilor.

Vom pregăti  foarte multe specialităţi. Este vorba de  ostropel cu dovlecei, corăbioare cu dovlecei şi vinete, supă cu găluşti, urzici, lobodă, ciorbă a la grec, sufleu cu brocoli, papanaşi, sărmăluţe în foi de viţă cu sos de mărar, sărmăluţe în foi de varză clasice doar cu legume. Am avut mare succes cu doboş cu foi de clătite, brânză de vaci, stafide, urdă şi deasupra frişcă naturală de casă bătută aici la noi şi cu sos de vişine şi sos de afine sau zmeură după cum au preferat fiecare.
A spus proprietarul unei pensiuni

Gratuităţi pentru yoghinii săraci

Organizatorii taberei MISA anunţă că vor oferii gratuităţi la yoghinii cu posibilităţi materiale precare: ,,Ca în fiecare an, în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă de la Herculane (29 aprilie – 10 mai 2015) se va oferi gratuitate totală (la taxa de participare, cazare şi masă) pentru 14 persoane (7 femei şi 7 bărbaţi) care sunt la cursurile noastre de yoga şi care au o situaţie materială foarte dificilă (sunt şomeri, pensionari etc.).   Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie printr-o cerere care va fi depusă personal sau va fi trimisă prin instructor la Biblioteca MISA până miercuri, 8 aprilie 2015. La această cerere se vor anexa documentele care atestă situaţia materială dificilă a persoanei respective.Cele 14 gratuităţi vor fi oferite prin tragere la sorţi. Prin acest gest creştinesc, organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2015 vor să ofere celor ce vor fi aleşi în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la activităţile spirituale din această tabără.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a verifica corectitudinea declaraţiilor privind situaţia materială dificilă a celor care se vor înscrie”, se arată pe site-ul yoghinilor.

Gregorian Bivolaru şi alţi 19 instructori şi practicanţi yoga au fost achitaţi

Potrivit site-ului yogaesoteric, Tribunalul Cluj a făcut public pe 11 februarie 2015, verdictul în dosarul în care Gregorian Bivolaru şi 19 instructori şi practicanţi yoga erau acuzaţi de trafic de persoane. Acest dosar a fost „fabricat” la comandă politică împotriva unor instructori şi practicanţi yoga din ?coala de yoga MISA; dosarul speculează şi distorsionează practica yoghină tradiţională cunoscută sub numele de KARMA YOGA ca fiind „trafic de persoane”. Aşa-zisele „victime” în acest dosar pretindeau plata unor sume imense pentru că, spuneau ele, ar fi fost „traficate”. Toate acuzaţiile formulate de părţile civile au fost respinse ca fiind nefondate. Celelalte capete de acuzare au fost respinse deoarece se referă la unele fapte care au fost prescrise sau nu erau incriminate de lege la momentul respectiv.

Pentru a justifica acest dosar aberant, procurorii au construit un întreg edificiu de acuzaţii mincinoase, căutând să demonstreze că yoghinii s-au constituit într-un „grup infracţional organizat”. Deoarece acuzaţiile de trafic de persoane formulate sunt nefondate, este evident că nu există nicio infracţiune şi niciun grup infracţional, chiar dacă instanţa a respins aceste acuzaţii din cauză că nu erau incriminate de lege la momentul când Parchetul pretindea că au fost săvârşite. În mod semnificativ, instanţa a semnalat faptul că unele probe au fost obţinute ilegal – este vorba de interceptările unor convorbiri telefonice private, sub pretextul apărării siguranţei naţionale.Verdictul de la Cluj este unul firesc, având în vedere că întreg dosarul era construit pe speculaţii, distorsionări şi minciuni, pentru a justifica diferitele acţiuni represive ale autorităţilor împotriva practicanţilor yoga din România. Dosarul a fost încropit de Parchet după atacurile armate din 18 martie 2004, când au fost percheziţionate ilegal 16 locuinţe ale unor practicanţi yoga – la acţiune au participat peste 300 de jandarmi, procurori şi membri ai trupelor speciale şi ea a fost declarată la momentul respectiv ca fiind „cea mai mare acţiune a autorităţilor române împotriva traficului de droguri, de arme şi prostituţiei”. Verdictul de la Cluj arată că toate acuzaţiile vehiculate de autorităţi împotriva yoghinilor şi trâmbiţate de presă de atunci şi până în prezent sunt nefondate. Sperăm ca măcar acum să existe jurnalişti care să analizeze în mod obiectiv şi lucid cazul MISA şi să demaşte abuzurile autorităţilor asupra practicanţilor yoga.
Se arată pe site-ul yogaesoteric

Yoghinii se dau  maeştrii în amor

Tot din site-ul official al MISA printre  altele, reiese că yoghinii ştiu să facă amor la marea artă. Ei vorbesc şi despre continenţa amoroasă care aduce ,,stări formidabile de plăcere elevată” .

Ideea de continenţă amoroasă s-a născut în Orient şi a fost aplicată de-a lungul timpului de adepţii filosofiei tantrice indiene şi de taoiştii chinezi. Era pe atunci o mare taină a vieţii, rezervată doar iniţiaţilor şi familiei regale. Ajunsă în Occident, practica fuziunii amoroase realizată cu continenţă a cunoscut o rapidă răspândire, mai ales în ultimele decenii.Secretul acestei tehnici străvechi constă în reţinerea şi conservarea potenţialului sexual (sperma la bărbat şi fluidele sexuale la femeie), în timpul actului amoros realizat de către un cuplu iubitor şi transfigurator, potenţial care astfel va fi transformat în forme elevate de energie vitală, psihică, mentală şi spirituală.Datorită transmutării superorgasmatice a acestui potenţial erotic, bărbatul şi femeia care se iubesc frenetic ajung să trăiască o formidabilă stare de plăcere elevată, generată de un număr nelimitat de orgasme, care îi face pe cei doi iubiţi să descopere într-un mod plăcut şi gradat că energia sexuală este o putere tainică, SACRĂ.Printre nenumăratele efecte profund binefăcătoare care apar în urma fuziunii amoroase cu continenţă, menţionăm câteva dintre cele mai importante: amplificarea iubirii şi a fericirii, în relaţia de cuplu, printr-o împlinire erotică şi emoţională profundă,  cel mai rapid şi mai eficient procedeu de reîntinerire, cel mai puternic afrodiziac, perfect natural şi complet gratuit,  stare de sănătate şi armonie, fizică şi psihică,  trezirea capacităţilor paranormale (telepatie, intuiţie, clarviziune, premoniţie etc.),  prelungirea actului erotic pe o durată nelimitată,  amplificarea charismei personale,  metodă de contracepţie sigură, plăcută şi naturală.
Se arată pe site-ul MISA

Sexualitatea este o funcţie umană cu nimic mai ruşinoasă…

Şi tot de pe site-ul MISA aflăm totul despre sex:
Tantra yoga a fost şi este încă filozofia complexă a eliberării şi iluminării prin plăcerea maximă stăpânită perfect, yoga fiind aici ansamblul mijloacelor practice utilizate pentru a asigura pe deplin acest obiectiv. Practica precisă a tehnicilor yoga nu numai că măreşte puterea sexuală, dar aduce pe deasupra şi o perspectivă profundă şi corectă referitoare la amor şi sexualitate în contextul evoluţiei spirituale accelerate a acestei epoci. Iluminarea sau eliberarea spirituală poate fi atinsă la fel de bine şi prin, sau graţie trăirii controlate plenare şi profunde a bucuriilor vieţii, transmutate şi sublimate în final în cele mai elevate stări de conştiinţă posibile.În ciuda faimoasei „eliberări sexuale” promovată în societatea contemporană, care în nenumărate cazuri nu este decât desfrâu ce conduce la o vlăguire rapidă, majoritatea femeilor rămân blocate sau inhibate faţă de erotism şi sexualitate. Respingând această situaţie tragică, yoga o deplânge, mai ales că, în viziunea sa, tantra le poate permite femeilor inteligente şi senzuale să-şi găsească, cu un efort minim o completă înflorire sexuală şi spirituală, căci cele două sunt intim legate. Datorită ignoranţei sau prejudecăţilor imensa majoritate a femeilor încă mai au probleme faţă de aspectele sexuale ale vieţii lor. Un număr destul de mare de femei mai este paralizat de temeri şi continuă să rămână influenţa violentei înăbuşiri la care au fost supuse şi datorită educaţiei antierotice. În mod conştient sau inconştient femeile mai consideră că sexualitatea este ceva din care nu trebuie să rezulte plăcere. Fiind uneori ferm convinse că ea este un rău necesar inclus în relaţia conjugală, ele ajung să creadă că sexualitatea este o “datorie” care trebuie să fie realizată pentru a fi o “bună soţie”.Pentru anumite femei, această concepţie eronată distruge plăcerea şi în cazurile extreme conduce la frigiditate. Pentru altele, a se lăsa atrase către plăcerile sexuale înseamnă un imaginar păcat pentru că li s-a repetat până la sufocare că o femeie decentă nu este “sexy”. În tradiţia tantrică, femeia, aleasă datorită înzestrărilor sale, este recunoscută ca o contraparte sau, altfel spus, ca fiind parte întreagă în jocul sexual frenetic la care ea participă dinamic în funcţie de posibilităţile sale. În faţa acestei atitudini este necesar să se insiste asupra faptului că sexualitatea este o funcţie umană, care nu este cu nimic mai ruşinoasă decât a mânca sau a dormi. Sexualitatea este o sursă legitimă de plăcere şi bucurie plenară ca şi un mod foarte estetic de expresie a personalităţii. Impulsul (excitarea) care împinge fiinţele umane să se unească amoros este o reflectare a universalei dorinţe de unire cu infinitul prin completarea unităţii celor două jumătăţi polare.
Se arată pe site-ul official al yoghinilor

Politica