marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arabii lui Tufar au luat contact cu fotbalul oltean

Aflată la cea de-a doua prezenţă în România, academia de fotbal înfiinţată, în capitala Omanului, de severineanul Adrian Tufar, a susţinut mai multe partide de verificare la Orşova, Drobeta – Turnu Severin, Motru şi Târgu Jiu, atât în sală, cât şi pe teren cu iarbă sau sintetic. Arabii au avut în program şi  activităţi extra-sportive, care au constat în vizitarea vestigiilor romane din Băile Herculane, staţiune în care au şi fost cazaţi pe toată perioada cantonamentului de 8 zile efectuat în România, dar şi croaziere pe Clisura Dunării, unde au admirat statuia lui Decebal şi zona Cazanelor.

Anul trecut am fost la Poiana Braşov cu o parte dintre copiii de la academia mea, iar acum am venit la Băile Herculane, cu un lot diferit. Doar danezul Gustav Hemmingsen s-a mai regăsit în echipa cu care am făcut deplasarea. Restul sunt jucători noi, de origine arabă, în special omanezi. Toţi au fost încântaţi de Clisura Dunării, pe care au admirat-o de pe vapor. Referitor la partea fotbalistică, am disputat mai multe amicale cu Luceafărul Drobeta, Minerul Motru şi Pandurii Târgu Jiu. Nu am pierdut niciun joc, iar rezultatele dau încredere copiilor pe care îi antrenez.
A spus Tufar  

Printre elevii săi se regăseşte şi libanezul de 8 ani, Karim Haddad,  golgheterul  din aceste jocuri de verificare susţinute în România.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

E prima dată când vin în Europa. Mi-a plăcut foarte mult în România şi sper să revin anul viitor. E o zonă frumoasă aici, cu munţi şi apă, dar cel mai mult mă bucur că am avut posibilitatea să joc în compania unor echipe din altă ţară. M-am descurcat bine şi am marcat 11 goluri. Am început să joc fotbal acum 2 ani, cu prietenii, dar acum mă antrenez în mod profesionist la Adiso Academy, cu domnul Tufar.
A precizat Haddad

Fost jucător la CS Severnav, Adrian Tufar a plecat în 2008, la doar 25 de ani, ca profesor de sport la o şcoală din Muscat, iar în 2013 şi-a deschis o academie de fotbal în capitala Omanului.

Politica