sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

17 luptători craioveni s-au calificat în finala de juniori

La sfârşitul lunii aprilie, la Craiova, se va susţine o nouă competiţie de nivel naţional. Este vorba despre finala Campionatului Naţional Individual de Lupte Libere pentru Juniori, ce va avea loc în Sala Polivalentă. Competiţia va aduna în Bănie luptătorii calificaţi în urma etapei de la Bacău, din weekendul trecut, la care au participat un număr de aproximativ 400 de sportivi. De la cluburile craiovene, 17 sportivi au obţinut un „bilet” de acces pentru finală.

Astfel, de la CSM Craiova pentru o medalie naţională se vor lupta Cristina Iani(44 kg), Miruna Stângă(48 kg), Daniela Vârban(48 kg), Delia Ciobanu(67 kg) şi Andreea Ciurezu(72 kg), sportive pregătite de Petre Banciu. LPS „Petrache Trişcu” a calificat în finală opt luptători: Ştefania Iana(51 kg), Eduard Bulgaru(84 kg), Daniel Mareş(120 kg), Gheorghe Constantin(66 kg), Ionuţ Răduica(66 kg), Sergiu Constantin(60 kg), Lucian Mujiev(74 kg), Denis Constantin(74 kg). În timp ce de la CSU Craiova, au obţinut dreptul de a participa în finala de la Craiova Alexandra Anghel(63 kg), Cristian Surugiu(60 kg), Ion Plop(74 kg) şi  Gheorghe Budişteanu(84 kg).

Luptătorii de la LPS „Petrache Trişcu” şi CSU Craiova sunt pregătiţi de Valentin Boboşca, Marius Cimpoeru şi Aurel Cimpoeru. În acelaşi timp cu calificările individuale, la Bacău s-a susţinut şi prima etapă a întrecerii masculine de juniori pe echipe, la care formaţia CSU Craiova a ocupat primul loc. În componenţa echipei clubului craiovean fac parte şi sportivi de la LPS „Petrache Trişcu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica