marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Omanezii lui Tufar revin în România

Înfiinţată de severineanul  Adrian Tufar, în toamna  anului 2013, Academia de  Fotbal din Muscat revine în România. Luna viitoare, Adiso Academy va ateriza în Bucureşti şi va susţine amicale în mai multe oraşe, precum Craiova, Târgu Jiu, Drobeta – Turnu Severin, Băile Herculane, Reşiţa sau Timişoara. În 2014, arabii au disputat mai multe meciuri la Râşnov şi Bucureşti, interval în care s-au aflat în cantonament la Poiana Braşov.

Copiii s-au simţit, anul trecut, foarte bine la Braşov şi au vrut să revină în România. Voi selecta vreo 25 de jucători pentru acest turneu, cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani. Dacă, data trecută, am jucat doar la Râşnov şi la Bucureşti, acum, vom juca în mai multe oraşe din sud-vestul României, unde vom disputa  amicale cu echipele locale.
A spus Adrian Tufar, fost atacant de la CS Severnav, în perioada 2004-2007

A organizat primele ligi de copii din Oman

Policlinica Buna Vestire Craiova

La scurt timp după promovarea echipei severinene în eşalonul secund, acesta a plecat ca profesor de educaţie fizică şi sport în capitala Omanului, iar în prezent colaborează la academia sa de fotbal cu clujeanul Daniel Varga, fost campion naţional de lupte. La Muscat, Tufar a pus şi bazele unor ligi de copii şi juniori, la care au participat 14 echipe.  

Anul acesta, eu am creat  două ligi în Muscat, rezervate copiilor de 14 şi 16 ani, la care au participat 8, respectiv 6 echipe. Acestea au fost primele competiţii de copii care au avut loc în Oman.
A dezvăluit severineanul de 33 de ani

Politica