luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alunecare de teren în Băile Olaneşti. Un drum este blocat

Şoseaua ocolitoare a staţiunii Băile Olăneşti a fost blocată din cauza unei alunecări de teren. Din cauza ploilor din ultima vreme, versantul s-a deplasat pe carosabil. Drumul judeţean 656, care face legătura între staţiunea Băile Olăneşti şi satul Comanca, este acum blocat, iar accesul în staţiune se face pe DN 64.
Ieri, mai multe echipe ale Prefecturii, Consiliului Judeţean şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), pentru a găsi soluţii de urgenţă în primă fază pentru a debloca traficul, urmând ca pe viitor să fie realizat un plan de consolidare a versantului, după cum a afirmat, pentru AGERPRES, edilul localităţii.
 
În urma ploilor din ultima vreme, începând de vineri s-a accentuat o alunecare de teren pe strada Forestierilor, şoseaua ocolitoare a staţiunii, drumul care duce la Comanca. Versantul s-a deplasat pe carosabil, iar în prezent şoseaua este efectiv blocată, nu se mai circulă în niciun sens. 
A declarat Sorin Vasilache, primarul oraşului Băile Olăneşti 
 
O altă alunecare de teren, pe strada Iepureşti, a distrus jumătate din carosabil, circulaţia fiind deviată.
 
Suntem oraşul cu cele mai multe alunecări de teren, care din cauza vremii se accentuează. Am primit bani pentru consolidarea unei porţiuni a versantului din zona şoselei ocolitoare, dar uite că nenorocirile nu se opresc aici. 
A mai adăugat, pentru AGERPRES, edilul din Olăneşti 

Politica