duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Obligaţi să fie panduri sub Tâmpa

Setea de puncte a pandurilor trebuie potolită, însă singurii care pot face ceva în legătură cu asta sunt … pandurii. Supranume puţin cam incorect pentru ultimele apariţii din campionat ale formaţiei din Târgu-Jiu, în care jucătorii nu s-au mai întâlnit cu victoria, noţiune mult râvnită în bătăliile pe care pandurii timpului le-au purtat.


Din perspectiva fotbalului, a jocului prestat, a combinaţiilor ţesate, elevii lui Grigoraş nu au stat deloc rău, dar greşelile personale, în număr mare, şi lipsa de eficacitate de care au dat dovadă gorjenii au stat la baza seriei de rezultate negative. Sâmbătă, de la ora 15.30, Pandurii Târgu-Jiu se va zbate la Braşov pentru a sparge zidul construit în ultimul timp în jurul jucătorilor, zid ce se opune victoriilor pandure.

De asemenea, partida de sub tâmpa va putea avea un rol de înlăturare a lui Grigoraş de pe banca tehnică a gorjenilor, dacă braşovenii vor mai aduce asupra echipei din Târgu-Jiu o nouă înfrângere, lucru confirmat de tehnician la conferinţa de presă premergătoare jocului de sâmbătă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este posibil ca la Braşov să fie un capăt de linie, am vorbit cu cei din conducere, este supărare mare şi la ei, este normal, dar deocamdată nu vreau să mă gândesc la asta. Am trecut prin situaţii şi mai grele la alte echipe, vom vedea ce se va întâmpla, dar nu vreau să fiu un impediment în faţa acestei echipe, pe care o respect, nu mă voi opune unei decizii a conducerii, fie ea şi plecarea mea de pe banca tehnică. Echipa nu arată ca o formaţie retrogradabilă, momentan suntem pe un loc din zona roşie, dar există semne de întrebare, e normal ca cei care investesc aici să încerce să găsească o soluţie. Va urma un joc extrem de important, dar şi destul de greu, FC Braşov este o echipă dificil de învins pe teren propriu, dar nimeni nu este invincibil. Problema nu este la ei, este la noi, întotdeauna a fost aşa. Nimeni nu a spus că e un meci uşor, este o formaţie pe val, care vine după o victorie la CFR Cluj, dar trebuie să încercăm să scoatem maximum. Este un grup unit, au jucători în toate compartimentele fotbalişti valoroşi, experimentaţi, este o echipă care formează cât de cât un grup, cu toate problemele pe care le au ei.
Petre Grigoraş, în cadrul unei conferinţe de presă organizate joi

Altfel, Răduţ şi Matulevicius sunt în continuare indisponibili, ratând partida de sâmbătă.

Politica