luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Mişu Vintilă, fără rivali

Echipa antrenată de Mişu Vintilă a dominat autoritar prima parte a sezonului, pe care a încheiat-o cu 15 puncte şi golaveraj 33-5. În ultima etapă a turului, Unirea Tricolor a dispus cu 4-1 de contracandidata Luceafărul Drobeta şi a intrat în iarnă cu un avans de 5 puncte. Liderul se poate lăuda şi cu cea mai categorică victorie a campionatului, după ce a trecut în runda a II-a cu 12-1 de Minerul Mehedinţi, pentru care joacă grupa de copii de la CS DEC Dr. Tr. Severin.

În urmă cu doi ani, am câştigat cu aceşti copii campionatul judeţean al juniorilor D, iar în sezonul precedent ne-am clasat pe locul secund la juniori C. Nu se pune problema să ratăm titlul la Mehedinţi în acest sezon, dar nu ştiu dacă vom avea bani ca să mergem la etapa de zonă  a juniorilor C, care va avea loc în mai 2015. La Severin, nu prea avem nici condiţii de antrenament, dar, cu toate aceste probleme, jucătorii au crescut în valoare şi asta mă bucură cel mai mult.
A spus antrenorul Mişu Vintilă

Acesta mai are un motiv de bucurie, după ce elevul său, Adrian Burcu, a fost convocat ieri la selecţia lotului naţional, de la Slatina, care are ca scop descoperirea tinerelor talente din Oltenia, la grupa copiilor născuţi în anul 2000.
 
Burcu a marcat 19 goluri în 5 meciuri

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atacantul severinean Burcu e şi golgheter în campionatul judeţean din Mehedinţi al juniorilor C,  cu 19 reuşite în 5 meciuri, fiind urmat de Ionuţ Amzulescu (CSS Drobeta, 7 g), Robert Mohora (Luceafărul Drobeta, 6 g ), Constantin Dănoiu (Frontiera Drobeta, 5 g), Denis Bordea (Unirea Tricolor, 4 g), Andrei Pistriţu (Frontiera Drobeta, 4 g) şi Raul Iorgulescu (Sport Kids Drobeta, 4 g).

La Timişoara şi Târgu Mureş s-au pus deja bazele centrelor pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. Am înţeles că Slatina ar putea fi gazda Centrului de Excelenţă în Fotbal, pe care FRF intenţionează să-l înfiinţeze în Oltenia. Poate era mai bine la Craiova, dar important e ca Mehedinţiul să dea cât mai mulţi copii. Deocamdată, Burcu şi Gîdea, de la CSS Drobeta, au fost selectaţi.
A conchis tehnicianul

Politica