miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voluntariatul schimbă vieţi. Implică-te!

Asociaţia Tineretul ONU – filiala Craiova recrutează în perioada 11 octombrie – 7 noiembrie tineri cu iniţiativă, dornici să se implice în activităţi de voluntariat. Pentru a dobândi statutul de membru într-unul dintre departamentele de Proiecte, Comunicare, Vânzări, Secretariatul Filialei, fiecare student este invitat să-şi trimită CV-ul la adresa de mail [email protected] până pe 7 noiembrie 2014, ora 23:00, menţionând departamentul pentru care doreşte să aplice.

Tinerii vor avea oportunitate de a-şi descoperi pasiunile prin implementarea de  proiecte şi vor căpăta abilitatea de buni organizatori. În plus, vor avea şansa să înveţe cum să comunice mai bine, cum să redacteaze un comunicat de presă, să creeze o mapă de presă, vor crea materiale vizibile pentru asociaţie şi pentru fiecare proiect organizat de aceasta.
Pasionaţii de vânzări vor beneficia de ocazia de a pune în practică o strategie proprie sau de a desprinde anumite strategii. Mai mult, aplicanţii vor cunoaşte provocarea de a fi secretar şi vor învăţa să gestioneze resursele financiare, cât şi documentele juridice.

Campania de recrutare se derulează sub sloganul: „UNde-s mulţi puterea creşte. Numai împreună putem reuşi!” şi se adresează persoanelor dornice să se dezvolte personal şi profesional, studenţilor motivaţi, cu o dorinţă de implicare şi de rezultate excepţionale.
Asociaţia Tineretul ONU din România este o organizaţie non-guvernamentală, ce are drept scop promovarea valorilor Naţiunilor Unite prin intermediul activităţilor desfăşurate. Filiala Craiova a fost înfiinţată cu scopul de a ajuta la promovarea acestor valori prin intermediul evenimentelor şi proiectelor pe care le implementează.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica