joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bon prezintă un aer optimist înaintea jocului cu Clinceni

De la venirea lui Bon pe banca tehnică a trecut numai o etapă, un meci în care podărenii s-au prezentat bine şi ar fi putut câştiga toate punctele, dacă greşelile de arbitraj nu ar fi construit un zid în faţa acestora.
Urmeză o partidă importantă pentru trupa lui Bon, cu Inter Clinceni, pe teren propriu, unde o victorie ar redresa parţial situaţia echipei doljene.
Dragoş Bon se va putea baza începând din această etapă pe o nouă achiziţie, brazialianul venit în probe la sfârşitul lunii septembrie, Junior Moses. Oficialii îl vor legitima în timp util ca acesta să poată fi introdus în partida cu Inter Clinceni.

În privinţa jucătorilor indisponibili, Nelu Nicolae şi Cristi Nedelcovici nu vor fi valabili de joc pentru următoarea întâlnire, în schimb Marius Stănia a revenit  în mijlocul echipei, după o accidentare destul de urâtă, care a necesitat ghips.
Adversarii podărenilor de sâmbătă nu sunt unii de temut, au avut o evoluţie nesigură în ultimele jocuri, comparativ cu startul sezonului, când au arătat o formă mult mai bună. Dragoş Bon este încrezător în elevii săi că pot scoate un rezultat bun sâmbătă, susţinând că la fiecare etapă de acum încolo obiectivul va fi obţinerea victoriei.

Întâlnim Inter Clinceni, o formaţie care a început bine campionatul, dar a cedat în ultima perioadă. Băieţii se pregătesc bine, însă avem probleme de efectiv prin Nelu Nicolae şi Cristi Nedelcovici. Este bine că oficialii vor reuşi să îl legitimeze până la etapa de sâmbătă pe jucătorul brazilian, Junior Moses, o să văd dacă o să-l introduc chiar din jocul cu Clinceni sau debutul său va mai avea de aşteptat. A revenit în programul echipei şi Marius Stănia, care s-a întors la antrenamente după o accidentare mai dură. Sperăm ca jocul de acasă să ne aducă o nouă victorie, obiectivul nostru este clar, obţinerea celor trei puncte. Ne vom studia adversarul în zilele rămase până la ora meciului, am intrat în posesia unor materiale legate de jocul formaţiei din Clinceni, le vom studia şi împreună cu echipa. Au un antrenor de renume, Ţiţi Dumitriu, reprezintă o grupare care trebuie luată în serios. Vom încerca să îi blocăm, să câştigăm toate punctele în duelul de sâmbătă, ca să mai ştergem puţin din istoricul nu foarte plăcut al acestui sezon.
A declarat Dragoş Bon

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica