marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Roşca s-a calificat pe tabloul principal şi la al doilea turneu din Egipt

Tenismena craioveană a încheiat primul turneu de la Sharm El Sheikh în optimi la individual şi în finală la întrecerea de dublu, unde a făcut pereche alături de bulgăroaica Julia Terziyska. În semifinale, echipa Ioanei a trecut în două seturi de duoul Alexsandria Naydenova/Jil Teichmann, însă în ultimul act aceasta a cedat în faţa perechii Alice Matteucci/Elise Mertens, după un joc echilibrat şi destul de lung.

Primul set a fost câştigat de Roşca/Terziyska, la tie-break, scor 7-6(1), urmând ca setul doi să aibă o soartă asemănătoare, numai că în tie-break s-a impus de această dată perechea Matteucci/Mertens. Meciul a avansat în super tie-break, unde echipa jucătoarei legitimate la CSM Craiova a fost răpusă cu 10-6. Imediat după încheierea primei competiţii de pe tărâm egiptean, Ioana Roşca a luat startul din calificări în cel de-al doilea turneu de 25.000 de dolari de la Sharm El Sheikh.

Jucătoarea din Bănie a trecut deja de primele trei tururi preliminare, calificându-se pentru tabloul principal, în urma victoriilor obţinute în compania jucătoarelor Liudmila Vasilyeva (RUS) – 6-1, 1-6, 6-3; Ivana Jorovic (SRB) – 6-1, 6-1; Gabriela Pantuckova (CZE) – 7-6(2), RET. Astăzi, Ioana va evolua în prima rundă a tabloului, însă adversara pe care o va înfrunta nu a putut fi aflată până la încheierea ediţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica