vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ochii pandurilor stau pe cele trei puncte

Un joc cu palpitaţii la Galaţi, un joc care i-a “trezit” pe gorjeni şi acum elevii lui Grigoraş sunt conştienţi de faptul că nu au voie să mai calce strâmb în campionat. În această după-amiază, începând cu ora 17.00, Pandurii va primi vizita Concordiei Chiajna, echipă aflată la egalitate de puncte cu formaţia din Târgu-Jiu.
Gorjenii deţin un moral pozitiv după victoria obţinută în prelungiri la Galaţi, succes ce i-a calificat în sferturile Cupei României, şi vor să repete rezultatul de joi şi în partida de astăzi, una importantă pentru stabilimentul echipei şi evoluţia viitoare a acesteia.
Jucătorii sunt încrezători că pot învinge gruparea din Chiajna şi sunt pregătiţi să “sacrifice” şi fotbalul în favoarea celor trei puncte.  

Un meci dificil, în care avem nevoie mare de puncte. Dacă până acum am avut un joc bun, cred că marţi este nevoie şi de un rezultat pozitiv, chiar dacă jocul nu va străluci. Vom da totul pentru victorie, indiferent de prestaţie. Sper să obţinem cele trei puncte şi să urcăm în clasament, pentru că nu este locul nostru aici. Avem un lot foarte bun, un antrenor foarte bun şi trebuie să urcăm în clasament. Chiajna a dovedit că întotdeauna poate fi un adversar incomod şi sunt sigur că şi jucătorii vor veni foarte montaţi pentru întâlnirea cu noi. Va fi o partidă interesantă. Atuul nostru este jocul ofensiv, plăcut ochiului şi sperăm să îl fructificăm şi cu o victorie. Trebuie să îi mulţumim şi pe fani, au fost alături de noi şi merită o bucurie.
Cornel Predescu

Este un meci foarte important, noi sperăm să ne mobilizăm şi să obţinem o victorie, pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte. Ne-a crescut moralul după victoria cu Galaţi, ne bucurăm că am reuşit să trecem mai departe, să avansăm în sferturi şi sperăm ca marţi să facem un joc bun cu Concordia, să câştigăm. Sper să am o prestaţie bună, dacă voi reuşi să înscriu cu atât mai bine, dar nu contează cine va marca, trebuie să câştigăm neapărat. Chiajna este o echipă cu experienţă, arţăgoasă, are un antrenor bun, noi vrem să ne facem jocul nostru şi luăm cele trei puncte.
A spus şi Mihai Roman

Policlinica Buna Vestire Craiova

Speranţe pentru o victorie în jocul de azi sunt şi la nivelul conducerii clubului gorjean, preşedintele Mihai Prunariu având gânduri optimiste pentru întâlnirea cu Concodia Chiajna.

Avem speranţe acum, înaintea meciului de campionat cu Concordia, pentru că jucătorii au un moral mai bun după victoria din meciul de Cupa României. Avem speranţe că nu vom mai rata aşa de mult, avem speranţe că vom câştiga meciul cu Chiajna şi vom lega câteva victorii de care avem nevoie şi care ne vor ajuta să urcăm în clasament. Dacă ne facem jocul nostru arătat în ultimele meciuri şi dacă avem şi mai mult noroc, cred că vom putea câştiga meciul cu Chiajna fără probleme.
A afirmat Mihai Prunariu

Concordia Chiajna vine după trei remize consecutive, iar cu siguranţă ilfovenii se vor mobiliza pentru duelul de la Târgu-Jiu. Pandurii nu stau deloc bine în ultimele etape, contabilizând două înfrângeri şi o remiză în precedentele trei jocuri disputate, dar această secetă de puncte se poate demonstra constructivă, iar elevii lui Grigoraş îşi vor restabili legături cu noţiunea de victorie în campionat.

Politica