vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Voleibaliştii din Bănie debutează în noul sezon

Echipa masculină de volei de la SCM “U” Craiova va înfrunta astăzi un adversar incomod în prima etapă a Diviziei A1, pe Unirea Dej. Tehnicianul alb-albaştrilor, Dănuţ Pascu, a prefaţat meciul de debut în noul sezon competiţional.

Unirea Dej este o echipă solidă, cu pretenţii, care a început foarte bine perioada de meciuri oficiale. Mă refer la cele două partide din Cupa României cu Baia Mare, care a acceptat să joace ambele jocuri de la Dej pe teren propriu, iar Dejul a reuşit două victorii cu 3-1 şi 3-2, ceea ce spune mult legat de valoarea echipei. Încercăm să pregătim foarte bine acest joc cu Dejul, sperăm să fie un început bun, pozitiv, suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu, avem un adversar redutabil în faţă, dar ne luăm toate măsurile pentru a câştiga. Vom face tot ce ţine de noi să prestăm un joc bun. Vreau ca înaintea startului de meci să fim într-o formă bună, să pregătim foarte bine partida şi să câştigăm.
A declarat Dănuţ Pascu

«Suntem datori să continuăm pe aceeaşi linie»

Policlinica Buna Vestire Craiova

Managerul secţiei de volei a clubului primăriei a atras încă o dată atenţia că va fi cel mai echilibrat sezon din ultimii ani.

Consider că în acest campionat nu avem nici un meci uşor, toate partidele vor fi grele pentru că va fi un campionat nebun, cu foarte mulţi străini în componenţa echipelor. Toate grupările îşi doresc performanţă, au loturi puternice, iar trei, patru formaţii şi-au anunţat intenţia să lupte pentru titlu şi încă zece echipe se luptă pentru cupele europene. Va fi un campionat special, deosebit, cu meciuri puternice. Pe undeva este bine pentru iubitorii de volei, pentru spectatori şi telespectatori, pentru că vor fi meciuri de luptă, mai frumoase, vor fi ambiţii mari în joc, dar în acelaşi timp, antrenorii şi jucătorii vor avea responsabilitate mai mare, pentru că am obişnuit publicul din Craiova cu rezultate bune în ultima perioadă şi suntem datori să continuăm pe aceeaşi linie.
A mai spus Pascu

Căpitanul echipei, Laurenţiu Lică speră să nu existe accidentări pentru a putea evolua cu cei mai buni jucători.  

Va fi un campionat destul de echilibrat, Vreau să menţionez că ne aflăm într-o formă foarte bună, iar înaintea jocului cu Dejul sper că vom fi toţi apţi. Va fi foarte important pentru noi acest lucru.
A punctat Laurenţiu Lică

Partida dintre SCM-U Craiova şi Unirea Dej se va desfăşura astăzi, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Craiova, iar preţul unui bilet va fi de cinci lei. Copiii sub 14 ani vor avea intrarea gratuită.

Politica