sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Nu mai e loc de înfrângeri

Rezultatele negative nu mai pot continua în tabăra pandură, altfel cu siguranţă vor cădea capete cât de curând. Gorjenii au ocazia să se revanşeze faţă de greşelile din primele etape în acest weekend, pe teren propriu, în compania unei formaţii care poate fi învinsă fără foarte mult efort.
Viitorul Constanţa se va deplasa sâmbătă la Târgu-Jiu, pentru a încerca să scoată noi puncte, de la gruparea ce pare vulnerabilă. Pandurii nu au mai simţit gustul victoriei pe teren propriu de la meciul cu Corona Braşov din returul sezonului trecut şi acest aspect este unul îngrijorător. Dacă “acasă” nu poţi câştiga puncte, cum o vei face în deplasare?

Este o întrebare la care elevii lui Grigoraş sunt obligaţi să răspundă pozitiv sâmbătă, cu o victorie în premieră pentru acest sezon. Viitorul nu a strălucit deloc până acum în campionat. Constănţenii nu au contabilizat nicio victorie şi au cedat în două jocuri, ambele pe teren propriu, cu CFR Cluj şi Rapid Bucureşti.
Se poate spune că formaţia patronată de Hagi şi cea din Târgu-Jiu se află pe aceeaşi lungime de undă după startul nefast, însă în ceea ce priveşte valoarea lotului şi experienţa jucătorilor, gorjenii sunt net superiori.
Totuşi, pandurii nu au demonstrat acest lucru, au arătat numai faţa negativă a unei echipe ce reuneşte « bijuterii » mai mult sau mai puţin şlefuite.

Sunt fotbalişti buni în lotul pandurilor, însă legăturile de joc sunt aproape inexistente. Poate ca sâmbătă, elevii lui Grigoraş să realizeze că trebuie să iasă la rampă şi să nu mai stea pitulaţi în spatele unui joc neputincios.
În acest sens, unul dintre “greii” din atacul pandurilor, lituanianul Matulevicius, este pregătit pentru a marca în meciul cu Viitorul şi astfel să spargă gheaţa în acest sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trecem printr-o perioadă mai proastă, am avut ocazii de a marca, nu ştiu, sper ca în acest meci cu Viitorul să înscriem goluri, eu să înscriu goluri, nu am marcat încă sezonul acesta şi vreau să înscriu în acest meci. toată echipa este puţin sub presiune, avem doar 2 puncte după 4 meciuri, este puţin, vrem să ne revenim la forma noastră, la jocul nostru. Cred că e un pic de presiune pe toţi jucătorii, dar vrem să facem un meci bun acum. Trebuie să uităm meciul din Ghencea, această perioadă nefastă şi să facem meciuri bune începând de la cel cu Viitorul. Vrem să facem un meci bun şi să câştigăm. Nu ştiu unde este problema, încercăm să ne facem jocul, poate suntem pe undeva blocaţi psihic, dar cum am mai spus vreau să ne revenim la forma noastră în acest meci. Va fi un meci greu, ca de fiecare dată când jucăm cu ei, sunt o echipă tânără şi aleargă foarte mult. Sunt jucători de la Academia lui Hagi, jucători talentaţi şi vor să le demonstreze tuturor că sunt jucători buni. De fiecare dată avem meciuri grele cu ei.
Deyvidas Matulevicius, conform site-ului oficial al clubului

Shalaj: «Egalul pentru mine este o înfrângere»

Una dintre achiziţiile gorjenilor din această vară, elveţianul Shalaj, nu concepe un alt rezultat decât victoria pentru partida de sâmbătă.

Sper să reuşesc să mai înscriu, dar mai important este ca echipa să învingă. Când înscriu este bine pentru mine, pentru a căpăta mai multă încredere, însă pentru noi, ca echipă, trebuie să învingem. Cred că toţi jucătorii ştiu ce au de făcut. Vrem să arătăm că avem reacţie. Cred că da, jucând acasă cu un adversar precum Viitorul. Trebuie să câ?ştigăm, orice alt rezultat este inacceptabil. Egalul pentru mine este ca o înfrângere. Ne trebuie cele trei puncte.
A spus şi Gezim Shalaj

spot_img
spot_img

Politica