luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un an cu volei pe nisip la Polivalentă

Parcarea Sălii Polivalente din Craiova se aşteaptă a fi luată cu asalt de echipele care se vor înscrie la singura competiţie de volei pe nisip desfăşurată în Craiova. Şi asta pentru că anul acesta se va organiza o nouă ediţie a “Cupei Rotaract” la volei pe nisip, competiţie ajunsă la cea de-a doua ediţie.

Scopul principal al competiţiei organizat de Rotaract Club Craiova în parteneriat cu Sala Polivalentă este acela de a strânge fonduri pentru modernizarea Grădiniţei nr. 35 din Craiova, dar şi dezvoltarea spiritului civic în rândul voluntarilor Rotaract şi a participanţilor la acest eveniment sau promovarea companiilor private şi a instituţiilor craiovene.

Reamintim că la ediţia precedentă s-au strâns fonduri pentru Spitalul Filantropia. Desfăşurarea proiectului “Cupa Rotaract de volei pe nisip”, se va face în zilele de 30 şi 31 august, iar evenimentul se anunţă a fi unul care canalizează multe energii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi în aceast an o să organizăm un turneu de volei în parcarea Sălii Polivalente. Împreună cu Rotaract Club am demarat acest proiect sportiv cu scopul de a moderniza Grădiniţa nr. 35. Pot să spun că am fost ajutată de toţi directorii instituţiilor din subordinea primăriei şi că o să fie o competiţiei mai amplă decât cea de anul trecut pentru că deja sunt înscrise opt echipe şi mai sunt două săptămânii până la primele meciuri. Din punct de vedere organizatoric suntem pregătiţi să începem competiţia. Aşteptăm toţi doritorii să ni se alăture în proiect pentru că este o competiţiei deschisă tuturor.
A declarat ieri pentru “Ediţie Specială” directorul sălii Polivalente din Craiova, Aurelia Filip

Condiţii minime de participare

După cum spunea şi Aurelia Filip, competiţie de volei pe plajă este deschisă tuturor doritorilor, oricine doreşte să sprijine proiectul demarat de cei amintiţi putând lua parte la cupa de volei pe nisip. Trebuie îndeplinite însă şi nişte condiţii minime.

Astfel, echipele vor fi formate din şase membri, fete şi băieţi. Dacă se participă în numele unei instituţii, minim cinci membri ai echipei trebuie să fie angajaţi ai acesteia, dar pot avea şi un invitat din afară. Pentru a se putea îndeplini scopul principal al acţiunii este nevoie ca echipele participante să îndeplinească un minim criteriu finaciar.

Astfel, taxele de înscriere vor fi următoarele: companii – donaţie minimă 300 lei/echipă, instituţie publică – donaţie minimă 100 lei/echipă şi diverşi – donaţie minimă 100 lei/echipă.
Sloganul sub care se va desfăşura turneul de volei pe plajă este ”sport, sănătate şi caritate“.

Altfel, reamintim că prima ediţie a evenimentului a avut loc anul trecut la începutul lunii septembrie şi a adunat la start 14 echipe: echipa Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, echipa Presei din Craiova, echipa Sălii Polivalente, echipa Baroului Dolj – Asociaţia Sportivă a Avocaţilor, echipa studenţilor de la Drept-ELSA, echipa Filarmonicii Oltenia, echipa RAADPFL, echipa RAT Craiova, echipa profesorilor Colegiului “Nicolae Titulescu”, echipa DJTS, echipa Teatrului Liric, echipa medicilor de la Spitalul “Victor Babeş” Craiova, echipa Voluntarilor Străini de la ANTER şi echipa “Power Gym” Craiova.

Politica