sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Razie în târgul de săptămână Făcăi

Administratorul unei societăţi ce comercializează material lemnos pentru construcţii în târgul de săptămână de la Făcăi, a fost amendat cu 20.000 de lei. Asta după ce poliţiştii au constatat că nu avea documente justificative pentru marfă. Oamenii legii i-au confiscat 630 lei, banii pe care îi încasase, înainte de a fi verificat, din vânzarea mărfii, vânzare necontabilizată.

Nu este singurul care a fost amendat.

Luni, la nivelul Poliţiei Municipiului Craiova, în zona şi incinta Târgului de Săptămână  Făcăi a fost organizată şi executată o razie, în sistem integrat cu efective din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură economică, comerţ ilicit precum şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, după cum au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Oamenii legii au efectuat verificări şi controale în 8 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen, fiind verificate peste 160 auovehicule şi legitimate peste 300 persoane. De asemenea, au fost efectuate verificări şi controale la 43 agenţi economici şi 35 producători agricoli, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 84 sancţiuni contravenţionale în valoare de 61 220 lei, 5 permise au fost reţinute în vederea suspendării iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.”IPJ Dolj

spot_img
spot_img
Articolul precedent
Articolul următor

Politica