marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jurnalişti agresaţi, la Obârşia Lotrului

Proprietarul unei pensiuni din zona Obârşia Lotrului este cercetat penal pentru lovire după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a agresat doi jurnalişti.

“Sâmbătă a fost o sesizare la 112 a unui localnic din Obârşia Lotrului, dar şi un apel direct efectuat de jurnaliştii unui post de televiziune. La aceste două apeluri, în zonă s-a deplasat în timp util o echipă mixtă formată dintr-un agent de poliţie şi trei jandarmi din Voineasa. Aceştia au găsit la faţa locului o stare conflictuală. În urma verificărilor au aplicat unui bărbat de 40 de ani o sancţiune contravenţională de 500 de lei şi au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”, a precizat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

În zona Obârşia Lotrului, sâmbătă s-a produs un conflict, când o echipă de teren a unui post de televiziune a fost agresată de proprietarul unei pensiuni, care a fost deranjat de întrebările adresate cu privire la un indicator pus de el pe un arbore care s-ar fi aflat pe domeniul public, scrie AGERPRES.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica