duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viitorii poliţişti pregătiţi să preia ştafeta

Elevii şcolilor de agenţi de poliţie se află în practică în această perioadă la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj şi se pregătesc pentru a deveni „poliţiştii de mâine”, aceştia remarcându-se în activităţile desfăşurate zilnic. O echipă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova şi un elev din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au prins în flagrant un minor în timp ce sustrăgea un telefon mobil.
Viitorul poliţist, aflat în stagiul de practică, a dat dovadă de un spirit de observaţie dezvoltat şi alături de agenţii de poliţie ai Secţiei 2 Craiova au prins un minor de 11 ani în momentul în care sustrăgea un telefon mobil de pe tejgheaua unui magazin situat pe B-dul 1 Mai din Craiova.

Poliţiştii craioveni l-au condus la sediul unităţii de poliţie pe minor, fiind identificat în persoana lui A. I., 11 ani, din municipiul Craiova.
Telefonul mobil, în valoare de aproximativ 900 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, pe numele minorului fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt.
Poliţiştii continuă investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorului.
16 elevi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie se află în stagiul de practică în municipul Craiova la secţiile de poliţie, acţionând alături de poliţiştii de la formaţiunile de ordine publică în dispozitivul de patrulare.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica