miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De supărare că i-a plecat nevasta

Suflet de tată. Un bărbat de 37 de ani din judeţul Gorj a încercat să se sinucidă incendiidu-şi casa. Acesta a ţinut-o lângă şi pe una dintre fiicele sale. Motivul-nevasta i-a plecat, din nou, la muncă în străinătate.
Supărat de plecarea soţiei, Ion Amza, din comuna Dăneşti a deschis o butelie după care a aprins focul. Bărbatul a ţinut-o în casă pe fiica lui în vârstă de 13 ani, ca să moară împreună. Fiica cea mică a reuşit să fugă şi a mers la vecini să le spună ce vrea tatăl ei să facă.

A venit la noi fata cea mică, ţipând că a dat drumul la o butelie ca să se omoare. Era supărat că i-a plecat nevasta în Spania.
A supus un vecin pentru adevărul.ro

Vecinii au alertat pompierii. Cei doi au fost salvaţi. Bărbatul s-a ales cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului şi a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Arşi din capitală.
Adevărul.ro mai arată că bărbatul este fratele primarului comunei Berleşti, Maria Dumitraşcu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt şapte oameni care au rămas fără acoperiş. Aşa se întâmplă când eşti nesăbuit şi nu gândeşti. Fratele meu şi cumnata erau plecaţi de acasă şi el s-a închis cu fetele în casă şi a vrut să-şi dea foc pentru că nevasta a plecat la muncă în altă ţară. Sunt familii care se înţeleg şi pleacă la muncă pentru a câştiga un ban ca să ofere un trai mai bun copiilor.
A precizat Maria Dumitraşcu, pentru sursa citată

Politica