vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copii în spital după ce au fost loviţi de o maşină

Două fete, una în vârstă de 9 ani, cealaltă de 14 ani, au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o maşină. Accidentul a avut loc, luni seara, în comuna Vădăstriţa, din judeţul Olt. Un tânăr de 25 de ani le-a lovit cu maşina pe fetele care mergeau pe marginea drumului.

La data de 23.06.2014, orele 18.30, pe D.J.544, în afara localităţii Vădăstriţa,  N. Marius, de 25 ani, din comuna Urzica, în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, a acroşat pe minorele R.I., de 14 ani, şi R.A., de 9 ani, ambele din localitate, care se deplasau pe partea dreaptă a drumului, în acelaşi sens de mers.  Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au fost recoltate probe de sânge.
IPJ Olt

Potrivit ISU Olt, fetele au suferit mai multe leziuni în urma impactului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii SMURD Vişina au intervenit pe Drumul Judeţean 544, în localitatea Vădăstriţa, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier.  Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unei fete de 14 ani, I. R., găsită conştientă, cooperantă, cu plagă deschisă la cap şi excoriaţii la membrele superioare şi inferioare. Pacienta a fost predată elicopterului SMURD Craiova şi transportată la Spitalul Nr. 1 Craiova. Cea de-a două victimă, A. R., de 9 ani, a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, conştientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi excoriaţii la membrul superior  stâng. Pacienta a fost transportată la spitalul din Corabia.
ISU Olt

Şoferul este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
Un grav accident rutier a avut loc ieri după-amiază în judeţul Gorj, pe raza satului Câmpu Mare din comuna Scoarţa. Şase persoane au fost rănite, dintre care două au fost găsite încarcerate de echipajele de intervenţie, după ce două maşini s-au lovit. Trei ambulanţe au fost chemate la faţa locului şi un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD).
Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, arată AGERPRES.

În accidentul de circulaţie au fost implicate două autoturisme, unul se deplasa regulamentar, iar celălalt a ieşit de pe un drum secundar, neacordând prioritate autoturismului ce se deplasa regulamentar pe DN 67. Poliţiştii Serviciului Rutier se află la faţa locului unde efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
A precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Florin Roşca

Politica