joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoţi de biciclete, prinşi de poliţiştii craioveni

La data de 23.06.2014, în jurul orei 14.30, în baza datelor obţinute de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul de Operaţiuni Speciale, a fost prins în flagrant D.IONUŢ, 21 de ani, din Craiova la scurt timp după ce a sustras o bicicletă din uscătoria unui bloc din Craiova. De asemenea, a fost depistat şi Ş.ŞTEFAN, 25 de ani, care avea asupra sa o altă bicicletă.
Cei doi au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, iar în urma primelor verificări efectuate s-a stabilit că bicicleta găsită asupra tânărului de 25 de ani a fost sustrasă de către acesta, la data de 17.06.2014, din uscătoria unui bloc din cartierul Rovine.

În baza probelor administrate de poliţişti în cauză a fost dispusă începerea urmăririi penale, D.IONUŢ şi Ş.ŞTEFAN fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.
Prin extinderea cercetărilor poliţiştii au identificat şi recuperat alte cinci biciclete pe care cei doi suspecţi le sustrăseseră din municipiul Craiova, în perioada aprilie – iunie 2014.

Recomandăm craiovenilor să acorde o atenţie deosebită acestor mijloace de transport şi să nu le lase neasigurate, chiar şi în scara blocului, întrucât pot atrage atenţia şi pot fi sustrase foarte uşor. Este recomandat ca bicicletele să fie asigurate prin montarea unui sistem de închidere.
O altă recomandare vine şi pentru copiii care se deplasează pe drumurile publice cu biciclete şi anume ca aceştia să fie foarte prudenţi în trafic şi să nu se aventureze pe partea carosabilă, evitând astfel de a fi victimă a evenimentelor rutiere.
 

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ DOLJ

Politica