vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vâlcea. Corpul de Control al Prefectului, la verificări

În perioada 10 – 13 iunie 2014, Corpul de Control al Prefectului, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea şi Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, a desfăşurat activitate în baza ordinelor prefectului nr. 111/18.03.2014 şi nr. 112/18.03.2014.
Astfel, au fost iniţiate acţiuni de verificare a modului de respectare a condiţiilor igienico-sanitare şi protecţiei consumatorului în unităţi de alimentaţie publică.

În municipiul Râmnicu Vâlcea au fost verificate trei unităţi de alimentaţie publică de tip restaurant, dintre care două unităţi au fost sancţionate cu amendă, iar o unitate a primit avertisment. Tot aici, o unitate de alimentaţie publică de tip bar a fost sancţionată cu avertisment, iar o unitate de alimentaţie publică de tip raion delicatese a primit recomandări pentru respectarea legislaţiei din domeniu. În oraşul Bălceşti au fost sancţionate cu amendă două unităţi de alimentaţie publică de tip fast food.    

De asemenea, a fost verificat modul de respectare a condiţiilor igienico-sanitare şi protecţiei consumatorului în unităţi care produc şi comercializează produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie.
În urma verificărilor, în municipiul Râmnicu Vâlcea şi oraşul Bălceşti, două unităţi care produc produse de tip patiserie şi covrigărie au primit recomandări pentru respectarea legislaţiei din domeniu, iar o altă unitate din Râmnicu Vâlcea care produce acelaşi gen de produse a primit avertisment.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica