miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alti doljeni înghiţiţi de ape

Creşte alarmant numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa accidental, înghiţiţi de ape. Un bărbat de 49 de ani şi concubina acestuia, de 43 de ani, au murit înecaţi, după ce au încercat să traverseze râul în căruţă, în dreptul comunei Calopăr.
Ştefan Biciu şi Natalia Pistruescu au încercat, duminică seara,  să traverseze Jiul, spre comuna Teasc, în căruţă, gest care s-a dovedit a fi fatal.  Cel mai probabil, curenţii de apă au răsturnat atelajul. Pompierii care au intervenit la faţa locului nu au găsit, în primă fază, decât căruţa.

Nu-mi vine să cred, aseară au fost la mine, aici, la magazin. Acum mă sună cineva şi îmi spuse că se duseră salvări şi pompieri acolo să îi caute. Din ce aflai, ea căzu în Jiu şi el sări după ea să o salveze, dar se înecară amândoi. Doamne fereşte de aşa ceva!
Ne-a declarat duminică seara o localnică din comuna Teasc

După o noapte de căutări, trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost descoperite la 2 km de unde se înecaseră.
Un alt bărbat şi-a găsit sfârşitul înecat. Este vorba de un doljean din comuna Ciupercenii Noi. Marin Sindie, de 55 de ani, s-a înecat în Dunăre. Trupul bărbatul a fost găsit prins în plasele pescarilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 15.05.2014, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială şi o barcă cu motor pentru căutarea unui bărbat înecat în zona com.Ciupecenii Noi, balta Jdegla. Victima, Marin S., în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat, în apele revărsate ale fluviului Dunărea, pe raza comunei Ciupercenii Noi.
ISU Dolj

Pe 9 iunie, un tânăr de 17 ani din comuna Bucovăţ şi-a pierdut viaţa în apele învolburate ale Jiului, după ce încercase să treacă râul înot.
În niciunul dintre cazuri nu a fost vorba de sinucidere, ci doar de o neatenţie care a adus moartea pentru patru doljeni.
Deşi autorităţile interzic scădatul în apele curgătoare, evenimente de acest gen se petrec de la an la an. 

Politica