joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viitorul Cârcea «promovează» în etapele naţionale ale Cupei României

Pe un gazon în care generaţia “maxima” a Băniei fotbalistice a făcut istorie, două formaţii de nivel judeţean şi-au disputat joia trecută trofeul judeţean al Cupei României. Emoţionaţi de păşirea pe iarba arenei “Ion Oblemenco”, jucătorii combatantelor din finală au făcut un meci frumos, chiar dacă golurile au lipsit în mare măsură. Singura reuşită a partidei, cea care le-a adus şi victoria cârcenilor, s-a consemnat la 12 minute distanţă de la fluierul de start al centralului. Turluc a prins o execuţie de zile mari de la marginea careului de 16 m, direcţionând balonul către “păianjen”.

Dunărea Bistreţ, deşi era cotată ca echipă favorită, nu a putut restabili egalitatea până la finalul celor 90 de minute, în ciuda eforturilor depuse de compartimentul ofensiv, care a ratat un număr important de ocazii. Astfel, prin această victorie Viitorul Cârcea şi-a asigurat un loc în prima etapă naţională a Cupei României, care va lua startul la sfârşitul verii. Înainte de această performanţă, cârcenii şi-au adjudecat Cupa Ligii, o competiţie neoficială organizată de AJF Dolj după încheierea campionatului judeţean pentru a le da meciuri în plus echipelor ce nu au prins play-off-ul.

În finala de pe “Ion Oblemenco”, tehnicianul formaţiei din Cârcea, Gică Barbu, a folosit următorul prim 11: Staicu – Neagu, Cristofir, Pârvu (75 Alamiţă), Ivan – Barbu, Pupăză (89 Simion), Terlea, Turluc – Vârvoreanu (71 Bufteanu), Dicu (89 Dăbuleanu). De cealaltă parte, Dunărea Bistreţ a afişat o linie de start formată din: Firulescu – Ciurea, Ţuculeanu, Mieilă, Bouleanu – Trăistaru (86 Tîrcă), Stancu, Nedelea, Crişan (69 Fariseu) – Cojocaru (65 Ignat), Marin.
De corectitudinea jocului s-au ocupat Viorel Fluieran, la centru, ajutat de Amedeo Stancu şi Claudiu Tudor la linii, iar în postura de arbitru de rezervă s-a aflat Sebastian Colţescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica