sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Încă un accident cu victime pe calea ferată în Olt

Doi bătrâni, soţ şi soţie, victime ale unui grav accident. Căruţa în care se aflau a fost lovită de un tren Regio.
Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 17.45, în comuna Brastavăţu, sat Cruşovu. La trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, căruţaşul nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de trenul care circula pe relaţia Corabia-Caracal Echipajele ISU i-au găsit inconştienţi

În momentul sosirii echipelor de intervenţie, pasagerii din căruţă, Tudor V. în vârstă de 71 de ani şi Anica V. în vârstă de 70  de ani, au fost găsiţi pe calea ferată  semiconştienţi, cu multiple plăgi şi fracturi ale membrelor. Celor două victime li s-a acordat primul ajutor medical până au fost preluate de către două ambulanţe aparţinând SJA Olt.
ISU Olt

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, a declarat, pentru adevarul.ro, că bărbatul a decedat în urma accidentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma coliziunii a rezultat decesul conducătorului atelajului, precum şi rănirea gravă a pasagerei care se afla în vehiculul condus de către acesta. Femeia a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj al SMURD, iar, ulterior, a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 din Craiova unde a rămas internată.
Claudia Radu

Nefericitul accident s-a produs exact la o săptămână după ce doi oameni au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren la o trecere de cale ferată din oraşul Piatra-Olt.
Şoferul, un bărbat în vârstă de 63 ani, din Turnu Măgurele, nu a respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată.
Un tren InterRegio a lovit maşina în plin şi a împins-o pe şine aproape 300 de metri. Şoferul şi soţia acestuia, în vârstă de 54 ani, pasageră în autoturism au murit.
Echipajele ISU ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere dotată cu accesorii pentru descarcerare, în oraşul Piatra Olt, sat Enoşeşti, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, la un accident feroviar cu două victime încarcerate. În eveniment au fost implicate un tren Interegio, care circula pe ruta Craiova-Bucureşti şi un autoturism, înmatriculat în Teleorman. Autoturismul a fost găsit la aproximativ 300 de metri de locul unde s-a produs impactul. Din păcate, în momentul sosirii echipelor de intervenţie, şoferul autoturismului, Ilie C., de 63 de ani, din Turnu Măgurele şi pasagera de pe scaunul din dreapta-faţă, Elena C., de 54 de ani, din aceeaşi localitate, se aflau încarceraţi, politraumatizaţi în urma accidentului, fără semne vitale. Cele două victime au fost extrase de pompieri din autoturismul avariat în proporţie de aproximativ 80 %.
ISU Olt

spot_img
spot_img

Politica