vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două accidente grave în trei ore

Pompierii Staţiei Scorniceşti  au intervenit, ieri, 31 mai, în jurul orei 03.30, cu o autospecială pentru descarcerări grele, pe DN 65-E 574, în afara localităţii Optaşi Măgura, la un accident rutier cu o victimă încarcerată. În evenimentul rutier au fost implicate un autotren şi o autoutilitară.
Din păcate, în momentul sosirii echipelor de intervenţie, şoferul încarcerat în autoutilitară, un bărbat de 31 de ani, din Slatina, a fost găsit decedat. Victima se afla prinsă între bord, volan şi uşa autovehiculului, fiind extrasă din autoutilitara avariată de pompierii de la descarcerare. Şoferul TIR-ului, un bărbat de 24 de ani, din Bucureşti, a fost transportat, conştient, fără răni sau traumatisme grave, la UPU Slatina.

Tot ieri, în jurul orei 06.30, pompierii SMURD Caracal au intervenit la un accident rutier în Caracal, strada Mihai Viteazu. În urma accidentului şase persoane au fost rănite şi două autoturisme avariate. Pompierii SMURD au acordat îngrijiri medicale şi transportat la CPU Caracal pe Andreea N., de 19 ani, conştientă, prezentând traumatism cranio-cerebral, dureri la membrul inferior drept, dureri în zona cervicală şi în zona toracelui şi pe Alexandru I., de 19 ani, conştient, prezentând dureri la umărul drept, genunchiul stâng şi la nivelul abdomenului şi excoriaţii la faţă şi mâini. Celelalte patru victime, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, au fost transportate de ambulanţe de la SJA la spitalul din Caracal. Pacienţii prezentau politraumatisme prin accident rutier. Toate victimele au fost transportate, ulterior, la Spitalul nr. 1 din Craiova.

ISU OLT

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica