duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au renunţat la greva foamei

Cei trei lideri sindicali, membri ai Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME), aflaţi în greva foamei de nouă zile, au anunţat, joi dimineaţă, că renunţă la protest.
Vicepreşedintele FNME, Marin Golea, a declarat că decizia a fost luată după ce, în urma discuţiilor avute cu membrii conducerii CEO, s-a stabilit un program de măsuri.

Nu ne-a convins administraţia să renunţăm, până la urmă am convenit împreună cu administraţia un anumit program şi mă bucur că cei trei colegi au participat alături de mine. M-am rugat în această perioadă ca gândul bun al celor din conducerea CEO să revină în sensul de a dialoga cu toate organizaţiile de sindicat care au semnat contractul colectiv de muncă. În discuţia cu conducerea CEO am convenit aceste lucruri, în două săptămâni vor începe negocierile cu toate confederaţiile sindicale. Având în vedere şi faptul că bugetul de venituri şi cheltuieli vine cu întârziere, Ciurel (managerul CEO – n.r.) a promis că dacă mai există această dispută între Ministerul de Finanţe şi Consiliul de Supraveghere va lua hotărârea privind acordarea drepturilor aşa cum au fost negociate în contractul colectiv de muncă. Am luat punctual cu dumnealor toate revendicările.
A spus Marin Golea, potrivit AGERPRES

Dacă programul nu va fi respectat, sindicalistul spune că protestul va fi reluat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica