vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Săptămâna Limbilor Străine la Universitatea din Craiova

În perioada 21-23 mai 2014, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează a doua ediţie a evenimentului Săptămâna Limbilor Străine, eveniment cu, despre şi pentru studenţi.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc, miercuri, 21 mai, ora 10.00 la Universitatea din Craiova.

În prima zi (în intervalul orar 11.00 – 13.00), în holul central al Universităţii din Craiova, va putea fi admirată expoziţia de postere realizate (sub  coordonarea profesorilor de la Departamentul de Limbi Moderne Aplicate) de către studenţii de la toate facultăţile cu profil nefilologic de la Universitatea din Craiova, care studiază limbaje specializate în limbi străine (franceză, engleză sau spaniolă) şi de către studenţii străini din cadrul anului pregătitor de limbă română. Posterele vor fi încadrate în tema Studenţi fără frontiere, iar prezentarea orală a acestora se va susţine de către un membru desemnat al fiecărui echipaj în limba studiată (franceză, engleză sau spaniolă) în faţa comisiilor formate din profesori de la Departamentul de Limbi Moderne Aplicate. Procentajul acordat va fi: 30% abilităţile practice şi 70% competenţele lingvistice.
În a doua zi a evenimentului, pe 22 mai, va avea loc simularea examenelor pentru certificarea  competenţelor lingvistice în limbi străine (franceză, engleză şi spaniolă).

A treia zi a evenimentului (23 mai), intitulată Interacţiune culturală în limbaje specializate, se va desfăşura începând cu ora 17.00, în Amfiteatrul din incinta Liceului Charles Laugier şi va fi un spectacol deschis publicului care va cuprinde interpretare de scenete de teatru cât şi recitare de poezie în limbile franceză şi engleză.
De asemenea, studenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport de la Universitatea din
Craiova, premianţi la concursurile naţionale de profil, vor susţine momente speciale de dans.
La final, va avea loc festivitatea de premiere.
Toţi studenţii participanţi la oricare dintre secţiunile acestui eveniment vor primi diplome de participare şi totodată vor fi acordate premii pentru fiecare secţiune în parte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica