luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IMPORTANŢA UNUI LIKE PE FACEBOOK

Primarul municipiului Slatina, Minel Prina foloseşte reţeaua de socializare Facebook în scop nu electoral, ci administrativ.
Concret, pe 2 mai, Minel Prina a promis că cine dă LIKE-ul, la pagina sa oficială de Facebook, cu numărul 6000 este invitat la masă pentru a discuta probelemele urbei.

Ne apropiem de pragul de 6.000 de like-uri pe această pagină! Pentru că nu pot lăsa acest moment să treacă nemarcat, lansez o invitaţie la prânz pentru persoana care va da like-ul cu numărul 6.000! O ocazie bună de a trece din online în offline. Vom sta de vorbă faţă în faţă, îmi vei putea transmite direct ideile, propunerile, dar şi criticile tale. Nu în ultimul rând, ne vom bucura de un prânz bun!
A scris edilul slătinean pe reţeaua de socializare

Trei zile mai târziu, adică pe 5 mai, la ora 20 şi 58 minute, a venit like-ul cu numărul 6000.
Câştigătoarea, anunţată de edil, este Anna Maria Melinte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi dat ”like” în ultimele zile. Anna Maria Melinte este cea care apare cu ”like-ul” numărul 6.000, aşa că vom avea ocazia să discutăm despre Slatina faţă în faţă şi voi asculta propunerile şi criticile ei.
Minel Prina

Activitatea edilului slătinean pe pagina sa de Facebook este intensă. Minel Prina promovează municipiul oltean şi proiectele administraţiei pe care o conduce.
A publicat mai multe fotografii prin care se poate urmări stadiul realizării lucrărilor principalelor obiective aflate în derulare în oraş.

Mai mult, spre deosebire de alţi lideri locali, primarul din Slatina acceptă criticile de pe pagina personală din reţeaua de socializare, răspunzându-le cu tact, invitând cetăţenii să îşi exprime ideile. Ar trebui să fie un exemplu şi pentru alţi primari. Este o atitudine normală, europeană, civilizată. Exemplul este aici: https://www.facebook.com/minel.prina

Politica