vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSO Filiaşi a început cursa de urmărire

Dunărea Calafat şi CSO Filiaşi sunt fără îndoială echipele ce se vor bate în acest sezon pentru câştigarea unui loc la baraj. Astfel, weekend-ul trecut a luat startul play-off-ul ce va decide campiona judeţeană din acest an.
Cu două puncte mai mult faţă de băieţii din Filiaşi, calafetenii au un avantaj minim în acest debut de play-off. Atu ce putea fi refuzat de Segarcea dacă se impunea la malul Dunării.
Însă segărcenii nu au demonstrat că prezintă puterea necesară să răpună Dunărea Calafat pe propriul stadion şi au plecat învinşi din fieful acesteia.

Elevii lui Uşurelu au contabilizat o primă victorie în faza ce urmează sezonului regulat, menţinând o distanţă firavă faţă de CSO Filiaşi.
Cea din urmă a început cursa de urmărire faţă de Dunărea Calafat, bifând şi ea o primă izbândă în play-off. Băieţii antrenaţi de Ciurea au trecut cu 2-0 de Dunărea Bistreţ, ocupanta locului trei în clasament. Răducanu şi Bălă au semnat victoria filieşenilor în prima parte a jocului, prin două goluri înscrise cu capul. Etapa viitoare, Dunărea Calafat se va deplasa la Dunărea Bistreţ, în timp ce Progresul Segarcea va aştepta vizita echipei din Filiaşi.

––

Policlinica Buna Vestire Craiova

REZULTATE ETAPA I
Dunărea Calafat     –     Progresul Segarcea    2-1
CSO Filiaşi     –     Dunărea Bistreţ    2-0

Clasament
1. Dunărea Calafat    7    4    2    1    14-9    14
2. CSO Filiaşi    7    3    3    1    9-6    12
3. Dunărea Bistreţ    7    2    1    4    7-11    7
4. Progresul Segarcea    7    1    2    4    8-12    5

Politica