vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Se deschid DOLJCONSTRUCT şi AGROTEX

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj a anunţat că joi, 8 mai 2014, ora 12:00, la Casa Tineretului din Craiova, se va deschide cea de-a XVII-a ediţii a târgului DOLJCONSTRUCT dar şi cea de-a XXIII-a ediţii a târgului AGROTEX.

Târgurile DOLJCONSTRUCT şi AGROTEX se vor desfăşura în perioada 8-11 mai, iar cei peste 60 de producători şi distribuitori din întreaga ţară si din Bulgaria îşi vor expune produsele atât în pavilionul Casei Tineretului, cât şi în curtea exterioară.

Vizitatorii vor avea prilejul să se informeze cu privire la ultimele noutăţi referitoare la construcţia şi amenajarea unei locuinţe. Profesioniştii vor avea prilejul să participe la seminarii şi reuniuni privind problematica actuală a agriculturii, moderate de specialişti din cadrul  Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, institutelor de cercetare din domeniu, Direcţiei Agricole, APIA şi Facultatea de Agricultură şi Horticultură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La aceste manifestări expoziţionale sunt prezente firme care propun soluţii de climatizare, unelte pentru casă şi gradină, panouri solare, elemente din fier forjat, precum şi o gamă diferită de materiale de construcţii. De asemenea, vor participa cu exponate producători de maşini şi utilaje agricole, instalaţii de irigat, îngrăşăminte chimice pentru agricultură, material semincer, aparatură şi instalaţii pentru apicultură, sericultură, floricultură, viticultură, pomicultură precum şi maşini, utilaje, echipamente pentru industria alimentară, dotări pentru laboratoare, controlul şi certificarea calităţii.

Ca în fiecare an, cu excepţia zilei de deschidere a târgului, programul de vizitare este cuprins între orele 10:00-18:00, intrarea fiind liberă.

Politica