joi, mai 23, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Pandurii a pus capăt «experimentului» Bud

Cristi Bud nu a apucat nici măcar o jumătate de sezon în tricoul pandurilor. Adus sub comanda lui Cristi Pustai ca un „pansament” pentru ofensiva gorjenilor, după accidentarea lui Matulevicius, Bud nu s-a adaptat la tiparele impuse de tehnicianul Pustai. Vârful a pornit ca titular pentru Pandurii în trei meciuri de la reluarea campionatului, însă a fost integralist doar într-o singură partidă, cea pierdută de gorjeni cu 1-0 la Galaţi.
În meciurile cu Chiajna, Dinamo şi CFR Cluj, Cristi Bud a fost introdus pe gazon spre sfârşitul părţii secunde, iar în ultimele două jocuri ale pandurilor, acesta nici măcar nu s-a aflat pe listele de joc ale lui Pustai.
Nemaiintrând în vederile tehnicianului, atacantul a fost „exilat” la echipa secundă, unde risca să se plafoneze, iar ambele părţi au preferat să încheie înţelegerea avută din iarnă.
Astfel, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial al clubului, conducerea Pandurilor a anunţat ieri că a renunţat la serviciile lui Cristi Bud, acesta fiind, începând de astăzi, din nou liber de contract.

Pandurii Târgu Jiu anunţă oficial despărţirea pe cale amiabilă de Cristi Bud. Atacantul şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea gorjeană începând cu data de astăzi, 16 aprilie 2014. Pandurii Târgu Jiu îi mulţumeşte lui Bud pentru aportul adus în perioada cât a reprezentat culorile clubului şi îi urează succes pe viitor.
Se arată în comunicatul prezentat ieri de site-ul pandurii-tg-jiu.ro

Jucătorul originar din Baia Mare nu a reuşit niciun gol în perioada petrecută sub comanda lui Pustai, iar gruparea olteană îşi poate încadra această înregimentare la rubrica transferurilor eşuate.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica