joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Irinei i-a luat locul lui Enea

Consilierul judeţean Marian Irinei este noul secretar general al PNL Dolj. Acesta a fost confirmat în funcţie, vineri, în şedinţa Biroului Judeţean al PNL Dolj.
Secretar general al organizaţiei judeţene a liberalilor doljeni a fost Cosmin Enea, până în momentul în care acesta a decis să se înscrie oficial în PSD Dolj.
Marian Irinei este un apropiat al preşedintelui PNL Dolj, Mihai Voicu. De altfel, Irinei a făcut parte din cabinetul lui Voicu în perioada în care acesta din urmă a fost ministru la IMM-uri şi ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. Anterior a ocupat funcţia de secretar general adjunct al PNL Dolj.

Este o funcţie care mă onorează dar în acelaşi timp mă obligă, mă responsabilizează. De fapt, eu desfăşor de doi ani activităţi care ţin de îndatoririle secretarului general. Sunt familiarizat cu ceea ce am de făcut. Am acceptat numirea cu toată deschiderea, fiind implicat zi de zi în fenomenul politic. Îmi doresc să întăresc relaţia cu organizaţiile locale, printr-o comunicare permanentă şi mai eficientă.
Sunt vremuri grele într-adevăr, dar îmi doresc şi voi lupta pentru ca în perioada următoare numărul de membri ai PNL Dolj să crească. Aşteptăm alături de noi oameni care cred în acest partid istoric, în principiile liberalismului. Le mulţumesc colegilor din Biroul Permanent Judeţean pentru încredere şi îmi doresc în continuare susţinere din partea lor. Nimeni nu a reuşit singur în politică. Împreună putem aduce stabilitatea de care este nevoie în partid.

Marian Irinei, secretar general PNL Dolj

Politica