vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Tinerii votează – Tinerii contează», seminar la Craiova

Consiliul Tineretului din România – CTR în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă – CDCD şi Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova desfăşoară, astăzi, începând cu ora 13.00, la CCS, evenimentul regional (regiunea Sud-Vest) în cadrul Campaniei Naţionale de Informare şi Conştientizare „Tinerii votează – Tinerii contează” sau League of Young Voters România.
Campania este realizată la nivel naţional în parteneriat cu Autoritatea Electorală Permanentă – AEP şi Biroul de Informare al Parlamentului European în România – BIPERO.
Scopul Campaniei este de a stimula participarea activă a tinerilor la viaţa democratică europeană şi naţională, în special prin încurajarea participării acestora la alegerile pentru Parlamentul European, în calitate de cetăţeni corect informaţi şi responsabili.

În data de 25 martie 2014 te invităm să participi la seminarul informativ referitor la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014, rolul instituţiilor europene şi mecanismele de participare la viaţa democratică.
Te aşteptăm dacă:
– Eşti interesat care sunt drepturile şi responsabilităţile unui cetăţean european;
– Eşti curios cum poţi influenţa chiar TU deciziile de la Strasbourg şi Bruxelles;
– Vrei să cunoşti mai multe despre rolul PE;
– Vrei să oferi un vot responsabil la alegerile din 25 mai 2014;
Crezi în puterea IMPLICĂRII şi cum TINERII pot să aducă o schimbare pozitivă.

Au transmis organizatorii

Politica