luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii pedalează în gol

Zile negre în tabăra pandură care nu se regăseşte deloc în ultima perioadă. La ultimele trei meciuri, gruparea gorjeană a arătat o faţă ştearsă, timidă, nicidecum atitudinea unei vicecampioane, care poate şi ştie să îşi impună stilul de joc.
S-au observat carenţe atât pe faza defensivă, dar şi ofensivă, multe greşeli personale, şi un joc neinspirat, fără cursivitate în combinaţii şi rată aproape inexistentă la finalizare. Un singur gol în trei partide au reuşit Pandurii şi de altfel reuşita lui Dos Santos din partida cu Ceahlăul a adus singurul punct din această primăvară grupării de pe malul Jiului.
Revenind la ultimul joc al pandurilor, cel de luni seara, de pe terenul Astrei, putem spune că elevii lui Pustai au schiţat semne de echipă cu drepturi în cupele europene în prima parte, dar au fost îngenuncheaţi în repriza secundă de sclipirea de talent a lui Măţel(65), şi execuţia eficientă a lui Iorga(70).

Electrizaţi de giurgiuveni în cinci minute

Primul a expediat un trasor aproape perfect, din lovitură liberă, care a mângait stâlpul din dreapta porţii, iar apoi s-a strecurat fără ezitare în aţele pandure apărate în premieră de Gliwa într-un joc oficial. Scorul final a fost definit de Iorga, printr-un şut direcţionat către colţul lung, în urma unei greşeli mari de marcaj a fundaşilor panduri care l-au lăsat nestingherit pe Iorga în spatele liniei.
În fine, criza gorjenilor a fost adâncită de o nouă înfrângere, noi puncte pierdute, iar acum echipa pregătită de Pustai a fost coborâtă pe poziţia a şasea de principalele contracandidate la locul patru, Dinamo şi Vaslui, care au obţinut victorii în partidele cu Corona Braşov, respectiv Săgeata Năvodari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unul dintre jucătorii aduşi în această iarnă de Pandurii, repatriaţi mai corect spus, nu vede un viitor luminos la echipa din Târgu-Jiu dacă se continuă pe aceeaşi lungime de undă.
Dan Nistor, actorul principal al “coşmarului francez”, a denotat atmosfera din jurul echipei în aceste momente în câteva cuvinte şi speră ca în cel mai scurt timp pandurii să revină la zile mai bune, altfel visul unei noi prezenţe în Europa League poate fi ca şi uitat.

Se pare că avem un complex împotriva Astrei. Au înscris un gol fabulos, chiar dacă în prima parte am controlat jocul de la început până la sfârşit. Din păcate, nu întotdeauna cel mai bun câştigă. Este tragic ce se întamplă la Pandurii în aceste momente. Să sperăm că în meciul de la Chiajna vom câştiga cele trei puncte puse în joc. Nu mă aşteptam nici în cele mai negre gânduri ale mele, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să strângem rândurile şi să ne revenim. Suntem pe locul şase în acest moment, ne-au întrecut Dinamo şi Vaslui, şi va fi foarte dificil. Cred eu că o să fie luptă pentru locul patru până la ultima etapă. Sperăm că ne vom reveni, că totul va fi ca înainte şi să ne îndeplinim obiectivele. Dacă vom continua aşa, nu avem nicio şansă la Europa. Trebuie să punem osul la bătaie, să vorbim mai puţin şi să dăm mai multe pe teren.
A declarat Dan Nistor la sfârşitul partidei de la Giurgiu

Politica