joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şi-au împărţit victoriile la «masa verde»

Reluarea Campionatului Naţional de Fotbal rezervat Juniorilor Republicani n-a fost de bun augur pentru elevii lui Marian Brihac, care vor pierde partida cu CSS Lugoj, cu 3-0, la „masa verde”, pe motiv că CSS Drobeta n-a asigurat asistenţa medicală, în timp util.
Neoficial, se pare că jocul nu s-a disputat din cauza faptului că gazonul Stadionului Termo, afectat de ploile din ultima perioadă, s-ar fi deteriorat şi mai rău de la crampoanele jucătorilor! Timişenii au obţinut astfel prima victorie din acest sezon, dar au rămas tot pe ultimul loc în seria a VI-a, iar CSS Drobeta a ratat şansa să urce în clasament şi ocupă penultima poziţie  la juniori A, cu trei victorii, un egal şi nouă înfrângeri.

Nici meciul juniorilor B nu s-a disputat, însă CSS Drobeta va fi cea care va câştiga la „masa verde”, deoarece antrenorul oaspeţilor nu a prezentat buletine tuturor jucătorilor! Prin victoria cu 3-0, severinenii se menţin pe patru în clasament, la 10 puncte de locul secund, ultimul care asigură prezenţa la turneul semifinal. În tur, CSS Drobeta se impusese în ambele partide de la Lugoj, scor 2-0 la juniori A, respectiv 5-0, la juniori B. După ce va analiza raportul arbitrului, FRF va omologa joi cele două rezultate din meciurile-retur.
 Tot joi, în etapa-intermediară, severinenii vor juca la Deva, iar duminică, începând cu ora 12.00 pe Stadionul Termo, vor întâlni Pandurii Târgu Jiu, echipă aflată pe primul loc la juniori A şi pe şapte la juniori B.

Politica