luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliştii n-au transpirat cu Concordia

Weekend-ul trecut a fost unul încărcat pentru practicanţii sporturilor de sală din Craiova. Formaţia de baschet antrenată de Milan Nisic a răsuflat cel mai uşor la finalul sfârşitului de săptămână, întâlnind sâmbătă seara un adversar slab în Polivalenta din Bănie. Partida dintre SCM „U” Craiova şi Concordia Chiajna s-a încheiat cu scorul de 111-57, în favoarea gazdelor.

Scorul ne scuteşte de orice comentarii, diferenţa de 54 de puncte ilustrând evoluţia jocului. Concordia nu a schiţat vreun moment superioritate în faţa craiovenilor, toate sferturile fiind adjudecate cu un ecart considerabil de elevii lui Nisic(38-19, 24-12, 23-7, 23-19). Cel mai bun marcator al craiovenilor a fost Travis Bureau cu 26 de puncte, urmat de James Tyler şi Petar Babic cu câte 17 puncte fiecare. Graţie acestei victorii baschetbaliştii craioveni au urcat pe poziţia a şasea cu 34 de puncte.
În altă ordine de idei, fetele de la volei au obţinut o primă victorie în play-off-ul pentru locurile 8-9, împotriva grupării de la Lugoj.

Echipa de volei feminin a SCM „U” Craiova s-a impus sâmbătă în deplasare pe terenul lui CSM Lugoj cu scorul de 3-2, după ce conduseseră cu 2-0, dar gazdele au readus echilibrul câştigând următoarele două seturi. Fetele lui Alex Cosma şi-au revenit în setul decisiv, adjudecându-şi prima victorie din play-off. Altfel, victoria nu a fost gustată şi de elevele lui Amariei în duelul din capitală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duminică, formaţia de handbal feminin a SCM Craiova a fost învinsă de către CSM Bucureşti, echipă ce a atras jucătoare cu nume sonor în ultimul timp, la două goluri diferenţă. Prima jumătate a partidei s-a încheiat la egalitate, scor 15-15, dar bucureştencele au făcut o repriză secundă mai bună şi au păstrat punctele acasă.
Scorul final a înregistrat cotele de 25-23 în favoarea gazdelor, iar cu această înfrângere echipa de handbal feminin din Bănie staţionează pe poziţia a noua a ierarhiei.

Politica