luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

I-au bătut degeaba!

Miercuri după-amiaza, voleibaliştii de la SCM “U” Craiova au învins pe teren propriu Dinamo Bucureşti, în returul fazei a doua a Cupei României. Scorul de 3-1 nu a ajutat echipa alb-albastră cu nimic, datorită sistemului de desfăşurare al Cupei fiindu-le necesară o victorie la zero pentru a duce meciul în “setul de aur”. Cu alte cuvinte, a fost doar o victorie de palmares care nu a adus şi mult râvnita calificare în “final four”-ul Cupei.

Meciul a început în nota de dominare a formaţiei gazdă care a fost precisă pe fileu atât pe faza de atac cât şi la blocaj. Descumpăniţi, dinamoviştii au dat o replică palidă şi au pierdut primul parţial la 17. Setul al doilea s-a desfăşurat după acelaşi scenariu, Stevanovic şi Lică aducând punct după punct pe mâna precisă a lui Vânătoru. Atmosfera din teren s-a transformat într-un nou parţial câştigat la 17 şi părea că lucrurile merg în direcţia dorită.
Cei 5-600 de spectatori au văzut o cu totul altă echipă în cel de-al treilea set. Crezându-se mult prea devreme câştigători, oltenii au început prost setul. La 4-1 pentru oaspeţi, Dan Pascu a cerut un time-out prea repede în speranţa că lucrurile se vor îndrepta. Nu a fost aşa, perioada slabă, în care nu a mai ieşit nimic continuând. Nici schimbările nu au adus plusul de care echipa avea nevoie, bucureştenii distanţându-se constant.

Practic, craiovenii au fost depăşiţi la toate capitolele, făcând greşeli la preluare, blocaj şi atac. Cu un set victorios la 19, oaspeţii nu au mai făcut eforturi prea mari în ultimul parţial, care nu a mai contat, iar scorul de 3-1 nu mulţumeşte decât echipa adversă. Rămâne ca de acum înainte SCM “U” să se concentreze pe campionat şi să aducă din nou la Craiova o medalie naţională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica