luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Vrem suporterii alături de noi!»

Antrenorul Dragoş Bon a avut posibilitatea de a-i testa şi pe jucătorii nou-veniţi şi spune că aşteaptă cu încredere prima confruntare oficială. “Alb-albaştrii” trag tare în aceste zile, pentru a recupera perioada în care nu au putut efectua pregătirea de iarnă. Lotul pe care îl are la dispoziţie antrenorul Dragoş Bon s-a pregătit tot week-endul pe stadionul de la Leamna.

Chiar nu puteam intra în competiţie fără această pregătire. Sunt mulţumit de efortul depus, aşteptăm ca suporterii noştri să ne fie alături la meciul cu Bihorul. Avem nevoie de ei. Despre meciul cu FC Olt, aşteptăm ca Federaţia şi forurile competente să reprogrameze această partidă, pentru că noi am făcut toate diligenţele ca ea să fie reprogramată.
A declarat Dragoş Bon

Universitatea Craiova va continua antrenamentele în localitatea de lângă Craiova. Nou-veniţi, portarul Andrei Barabaş şi jucătorii de câmp Sebastian Remeş şi Lucian Condrea s-au integrat deja la echipă. Patronul Adrian Mititelu a declarat sâmbătă că partida dintre FC Olt şi Universitatea nu are cum să fie omologată cu scorul de 3-0.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am solicitat FRF să reprogrameze această partidă deoarece echipa mea nu a avut condiţii de pregătire în această iarnă. Nu am fost lăsaţi să ne antrenăm în Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, la Calafat, la Severin, am fost hăituiţi în ultimul hal. Nu se poate aşa ceva! Ce ar fi vrut aceşti oameni? După ce echipa s-a antrenat prin parcuri şi pe terenuri sintetice, iar pe  gazon cu iarbă băieţii au reuşit să intre doar în urmă cu două zile, ar fi vrut ei să îmi las jucătorii să intre pe teren la meciul cu FC Olt şi să mi se accidenteze vreo cinci? Vreau ca toate echipele să beneficieze de condiţii egale de pregătire, iar Universitatea Craiova nu a avut condiţii de antrenament, după ce am fost blocaţi peste tot.
A declarat Mititelu pentru gsp.ro

Primul meci al Universităţii este programat sâmbătă, împotriva echipei FC Bihor Oradea, partida urmând să aibă loc, cel mai probabil, la Severin.

Politica