miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lotul Universitatii se reuneste in aceasta seara

De asemenea, clubul asteapta cu mare interes decizia Judecatoriei de luni, 3 martie 2014, cu privire la reintegrarea echipei in cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco».

Pana luni, antrenamentale vor fi conduse de Dragos Bon, urmand ca luni sa fie data limita pentru numirea unui nou antrenor.

De asemenea, astazi Universitatea Craiova a solicitat, in mod oficial, reprogramarea celor doua meciuri din cadrul Divizia B, respectiv FC Olt Slatina – Universitatea Craiova si Universitatea Craiova – FC Bihor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mentionam ca fata de cererea de reprogramare se indeplinesc toate conditiile prevazute de lege in ceea ce priveste forta majora, in acest sens detinem toate probele pentru a justifica forta majora.
In cazul unui verdict negativ dat de Federatia Romana de Fotbal ne vom adresa de urgenta instantelor judecatoresti care au competenta legala pentru a judeca asemenea spete.

Facem un apel la Federatia Romana de Fotbal sa inceteze cu abuzurile si sa dispuna de indata reprogramarea acestor doua meciuri, pentru ca Federatia Romana de Fotbal se inculpa pentru nedesfasurarea acestor meciuri la datele stabilite initial.

Universitatea Craiova va incepe campionatul incepand cu 15 martie 2014 cand se va disputa jocul de la Ramnicu Valcea.

sursa: www.fcuniversitatea.ro

Politica