vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

22 de panduri s-au antrenat luni la Târgu-Jiu

Gorjenii au reluat antrenamentele pe meleaguri româneşti, după ce Pustai le-a oferit o zi liberă la revenirea din Antalya. Duminică seara pandurii s-au reîntâlnit, iar luni dimineaţă aceştia au reluat programul de pregătire, pe plan local. Formaţia gorjeană se va antrena până miercuri la Târgu-Jiu, urmând ca joi să plece spre Galaţi, unde vor înfrunta sâmbătă Oţelul. La primul antrenament de la revenirea din Antalya, Pustai s-a bazat pe 22 de jucători, printre care s-a aflat şi Călin Cristea, jucător ce a lipsit din al doilea stagiu de pe teritoriul „semilunei”, din cauza unei accidentări. La finele şedinţei de pregătire de luni, atacantul venit în iarnă la Pandurii, Cristi Bud a declarat pentru site-ul oficial al pandurilor că cele două cantonamente au fost benefice şi speră să ajungă cu Pandurii în cupele europene.

Sunt bucuros că am revenit la o echipă de Liga I, o echipă care se luptă pentru cupele europene. Cele două cantonamente din Antalya au fost foarte bune, ne-au pregătit atât fizic, cât şi tehnico-tactic. Ne dorim să ajungem din nou în cupele europene şi vrem să reîncepem campionatul cu o victorie la Galaţi.
A declarat Cristi Bud

Pustai i-a avut sub comandă la antrenamentul de luni pe următorii: Stanca, Gliwa, Unguruşan, Christou, Erico, Mamele, Bratu, Momcilovic, Sipoto Bohale, Anton, Breeveld, Elton, Buleică, Paulinho, Nistor, Distefano, Ciucur, Nicoară, Cristea, Bud, Alex dos Santos şi Shamsin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica