marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Universitatea continuă pregătirile pe sintetic

Universitatea Craiova a susţinut ieri încă două şedinţe de pregătire tehnică, ambele pe teren sintetic, în complexul sportiv Popeci. Ca noutate, în lotul pe care îl  are la dispoziţie Nicolo Napoli s-a alăturat Marius Roman, fost junior la Universitatea. Înainte de susţinerea primei partide amicale, care se va desfăşura miercuri, împotriva echipei argeşene Bradu, jucătorii Universităţii Craiova continuă antrenamentele în sală.

Cu toţii ne dorim să putem evolua pe terenurile noastre de antrenament, pentru că nu este normal să nu putem beneficia de ele. Vrem ca în acestă săptămână să se facă din nou «Dreptate pentru Craiova» şi să ne reîntoarcem pe «Ion Oblemenco». Nu spun că nu sunt condiţiile bune aici, dar echipa are nevoie de meciuri pe teren normal. Campionatul bate la uşă, iar noi trebuie să plecăm din nou în alte oraşe, pentru a juca partide amicale, pe care le-am fi putut juca aici, la Craiova.
A declarat preşedintele Marcel Iancu

Ieri era programată o primă partidă de verificare, împotriva ACS Municipal Craiova, dar din cauza faptului că aceştia nu au avut un teren adecvat de joc, meciul s-a amânat. În altă ordine de idei, în cantonamentul Universităţii Craiova a ajuns şi Marius Roman, fost junior al echipei, care a mai jucat la Steaua, UTA dar şi în Republica Moldova, la Milsami Orhei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica