vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Robert Petre – jucatorul Fotbal Club Universitatea Craiova

Juniorul Robert Petre, jucator aflat sub contract profesionist cu Universitatea Craiova (vezi foto anexat), inca din 27.09.2013, se afla in mod nelegal in lotul celor de la CSU Craiova.
Desi cunoaste situatia jucatorului, conducerea CSU Craiova continua seria matrapazlacurilor si a ilegalitatilor cu care s-a consacrat inca de la debut in fotbalul romanesc.

Jucatorul Robert Petre dar si Rosu, Stoenesteanu, Nica si Ghincea fac parte din generatia ’97 a FC Universitatea Craiova, jucatori care au fost legitimati provizoriu, in urma excluderii din 2011, la CJ Stiinta U Craiova.
In anul 2013 jucatorii au fost relegitimati la FC Universitatea Craiova si au semnat contracte de jucatori profesionisti cu Universitatea Craiova.

In luna septembrie 2013 au fost legitimati ca si jucatori profesionisti la Fotbal Club Universitatea Craiova cu exceptia jucatorului Ghincea care a fost legitimat ca si jucator profesionist la Universitatea Craiova in urma cu cateva zile.
Prin urmare, jucatorii Petre, Ghincea, Stoenesteanu, Rosu si Nica sunt jucatorii Fotbal Club Universitatea Craiova.
Maine, Fotbal Club Universitatea Craiova va sesiza Federatia Romana de Fotbal cu privire la atitudinea abuziva si nesportiva a CSU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica