vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conducerea tehnică a Universităţii Craiova, interzisă din nou pe Oblemenco

Preşedintele şi antrenorii Universităţii Craiova au mers, ieri, la stadionul “Ion Oblemenco”, pentru a vedea care este starea celor două terenuri de antrenament. Dacă la început, gardianul de la firma de pază a permis accesul celor trei către bazele sportive, la scurt timp locul s-a umplut de agenţi de pază care vociferau în telefoane şi le-au impus vizitatorilor să iasă imediat.

Marcel Iancu, Nicolo Napoli şi Dragoş Bon au mers la stadionul Ion Oblemenco însoţiţi de jurnaliştii sportivi. Cei trei au intrat fără nicio problemă în incinta complexului sportiv, ajungând la primul teren de antrenament. La câteva minute după ce preşedintele şi antrenorii Universităţii intraseră pe terenul “Zoltan Crişan”, oamenii de la pază au început să se agite.

Şefu’, intrară pe teren! Ce fac, şefu’”, se agita unul dintre paznici, în vreme ce alţii alergau gâfâind de la poarta mare către terenul de antrenament. Nici nu apucaseră cei doi antrenori să vadă gazonul de pe “Crişan”, că au şi fost luaţi în primire de către oamenii de la pază.
Dar dumneavoastră ce căutaţi aici? Vă rog să plecaţi”, a spus unul dintre ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marcel Iancu a încercat să le explice acestora că nu este nimic în neregulă.

Suntem de la Universitatea Craiova, este dreptul nostru să ne aflăm aici, nu comitem nicio ilegalitate. Nu distrugem nimic, nu furăm nimic. Echipa noastră a fost reintegrată pe «Ion Oblemenco», putem să ne antrenăm pe unul dintre aceste terenuri. Cine spune că nu avem voie aici.
L-a întrebat Iancu pe unul dintre paznici

Marcel Iancu a mai spus că Universitatea Craiova a trimis ieri o scrisoare către Primăria Craiova, în care anunţa intenţia ca echipa să se reunească luni pe unul dintre terenurile de antrenament.
Reamintim că staffului Universităţii i s-a mai interzis odată accesul pe complexul “Ion Oblemenco”, anul trecut, în vară.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica