marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PRECIZARE

In ziua de 16 ianuarie 2014, Fotbal Club U Craiova SA s-a adresat Municipiului Craiova si Consiliului Local conform adresei anexate mai jos.

Aceasta scrisoare a fost facuta cu scopul de a constientiza Municipiul Craiova cu privire la situatia existenta in acest moment in legatura cu dreptul de folosinta a bazei din cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco».

Totodata, scrisoarea are si caracterul de punere in intarziere a Municipiului Craiova cu privire la ingradirea abuziva de catre aceasta persoana juridica, a dreptului clubului nostru de a se folosi de propriile investiti din cadrul stadionului «Ion Oblemenco».

Policlinica Buna Vestire Craiova

In urma vizitei de astazi a reprezentantilor U Craiova la primaria Municipiului Craiova, prin declaratiile facute de primarul municipiului, s-a constatat ori ca primarul Municipiului Craiova se afla intr-o vadita eroare, ori ca aceasta continua atitudinea ostila fata de clubul de fotbal Universitatea Craiova.

Astfel:

1)    Fotbal Club U Craiova SA nu a cerut o favoarea primarului Municipiului Craiova, chiar daca in redactarea continutului respectivei adrese se poate observa dorinta de a aplana si a dezamorsa conflictul existent. Este dreptul legal al Fotbal Club U Craiova de a-si desfasura activitatea in cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco»;

2)    Fotbal Club U Craiova SA, societatea aflata in insolventa, are in continuare drept de administrare, acest lucru fiind de notorietate, existand mai multe dovezi la primaria Municipiului Craiova in acest sens. Mai mult decat atat, in ziua de 17.01.2014, administratorul judiciar a avizat aceasta cerere pentru a nu mai exista niciun dubiu cu privire la acest aspect formal;

3)    Primarul Municipiului Craiova trebuie sa realizeze ca in acest moment isi asuma si toate consecintele legale pentru fiecare zi in care clubul de fotbal Universitatea Craiova nu isi poate derula activitatea in conditiile legii si ale actului constituitiv pentru care societatea a fost infiintata.

Speram ca cel mai tarziu luni, 20 ianuarie 2014, Municipiul Craiova prin primar sa emita un document oficial prin care sa ridice restrictiile ilegale pe care le are clubul in a accede in Complexul «Ion Oblemenco».
Altfel, suntem nevoiti sa demaram o serie de actiuni prevazute de lege pentru a ne apara drepturile care ne sunt garantate de constitutie.


FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA

sursa: www.fcuniversitatea.ro

Politica