vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Târgu Jiu continuă lupta în subsolul clasamentului

Echipa de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a încheiat la egalitate partida disputată în compania Concordiei Chiajna, scor 0-0. Meciul a avut loc pe noua arenă a gorjenilor și a contat pentru etapa cu numărul 19 din Liga a doua.
Pandurii Lignitul Târgu Jiu: Cotolan – P. Chiş, Oiţă, D. Ciobanu, Vasilescu – Peia, Trancă, Takahashi, Rasoveanu – Şendroiu, P. Popescu. Antrenor: Călin Cojocaru. Rezerve: Al. Opriţa – Lu Yuefeng, Rob. Bratu, Corniciou, Nic. Cotolan, D. Unguru, Cuţitoiu.
Concordia Chiajna: Greab – Dumitraş, Al. Albu, Stănică, Fota – Rob. Ivan, L. Ion, Hamzaoui – Eug. Nica, Bari, C. Neagu. Antrenor: Erik Lincar.
Rezerve: Al. Costache – Vl. Olteanu, Vl. Georgescu, Paliu, Obedeanu, Ciucureanu, I. Păun.
Formație de tradiție în Târgu Jiu, dar și în fotbalul românesc, Pandurii nu reușește să părăsească ultima poziție din Liga secundă. Gorjenii au adunat 8 puncte în 18 meciuri și sunt din ce în ce mai aproape de retrogradare.
Noua rivală locală a pandurilor, Viitorul Pandurii, a remizat și ea în runda cu numărul 19, scor 0-0 cu Ripensia Timișoara. Viitorul se află pe locul 12, cu 23 de puncte acumulate.

Politica