vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

221 iubitori de MTB si-au luat cetatenia in Tinutul Maratonului Olteniei si s-au bucurat de sportul favorit pe traseele din jurul orasului Ramnicu Valcea

Cea de-a 7-a editie a Maratonului Olteniei a debutat astazi, 31 august 2019, in Capitala Tinutului, cum este supranumit orasul Ramnicu Valcea, cu o portie generoasa de adrenalina si oportunitatea de a darui #energiepentrubine cauzelor sociale sprijinite de eveniment. Prima zi a evenimentului a adunat la start 221 de biciclisti, care au parcurs cele doua variante de traseu – scurt, de 33 km (169 de participanti) si lung, de 51 km (52 participanti).
La deschiderea evenimentului au fost prezenti Ondrej Safar – Country Manager al Grupului CEZ in Romania, alaturi de autoritatile locale Mircia Gutau – Primarul Municipiului Ramnicu Valcea si Florian Marin – Prefectul judetului Valcea precum si reprezentanti ai partenerilor Platinum ai evenimentului, Andrei Berechet – Director de Dezvoltare pe Segmentul BtoB al Grupului Adrem si Andrei Rati – CEO RC Europe.
Concurentii, sustinatorii acestora, cei aflati la plimbare prin parcul Zavoi (sediul local al Maratonului Olteniei) dar si voluntarii Grupului CEZ in Romania si cei ai partenerilor au scris astazi o noua fila in povestea evenimentului marca CEZ Romania. Povestea celei de-a 7 -a editii a Maratonului Olteniei a inceput devreme, la ora 08:00 cand participanti si-au preluat ultimele kit-uri de concurs.
La ora 09:00, in uralele sustinatorilor si ai voluntarilor, ciclistii au luat startul catre unele dintre cele mai frumoase peisaje din regiune, cu zone de padure si campie si diferente de nivel de 933 m in cazul traseului scurt si 1530 m pentru cel lung.
Anul acesta, la masculin, traseul scurt de MTB, de 33 km a fost finalizat intr-o 1 ora si 53 minute pe cand prima reprezentanta a genului frumos a trecut linia de finish la 2 ore si 22 de minute de la start.
Cursa de 51 km a insemnat 2 ore si 32 de minute pe doua roti pentru ocupantul locului I la masculin si 4 ore pentru ocupanta locului I la feminin.
Dupa trecerea liniei de finish, concurentii si-au refacut fortele in zonele dedicate lor (Recuperare – asigurata de Electroalfa – partener Silver, Masaj – asigurata de Inform Lykos – partener Silver, Hidratare si alimentare asigurata de catre Adrem – partener Platinum, dar si cea mai delicioasa zona – Pasta party – asigurata de catre LeasePlan – partener Silver).
Distractie la puterea 13 in parcul Zavoi
Pentru voluntari si vizitatori, prima zi a MO 2019 a fost plina de activitati, voie buna si distractie, toate asigurate de cele 13 zone tematice din parc:
– relaxare si lounge (zona oferita de CEZ Vanzare), cabina foto (asigurata de catre RC Europe – partener Platinum) cu cele mai cool poze si accesorii, zona de sporturi extreme (asigurata de catre Ciga Energy – partener Gold) – unde skateboardingul a fost sportul rege, zona de rezultate live (asigurata de catre Star Storage – partener Silver) in timp real, zona copiilor (asigurata de catre Comranado – partener Silver) cu jocuri pe placul celor mici, cea de navomodelism (asigurata de catre ALM Power Group – partener Silver) cu intreceri de barcute si face painting, la sporturi de familie (asigurata de Fine Business Consulting – partener Silver), zona fun (asigurata de catre Epure, Lizac si Asociatii (ELA) – partener Silver) dar si zona de garderoba (Venturo Investment – partener Silver).
Duminica 01 septembrie – distractie la aceleasi cote + bonus cursa copiilor
Distractia continua si maine, in a doua zi a Maratonului Olteniei care va debuta cu startul alergatorilor pe cele trei trasee – Trail Run – 10,5 km, semi-maraton – 21,5 km si maraton – 45 km.
Asa cum ne-am obisnuit deja, duminica, cei mai mici dintre alergatori sunt asteptati sa se inscrie la cursa copiilor.
Si ca orice fila de poveste cu final fericit, si anul acesta, energia concurentilor, organizatorilor si a voluntarilor va merge catre trei cauze sociale: Fundatia Progress – proiectul CODE Kids, Habitat for Humanity Romania – proiect de construire case in comuna Vaideeni si Cruce Rosie Valcea – echipamente si dispozitive medicale noi pentru serviciul de ambulanta. Sumele finale vor fi alocate in functie de voturile concurentilor.
Editia din 2019 a Maratonului Olteniei este organizata cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea, HyperSport, SmartAtletic, beneficiind de suportul partenerilor Platinum Adrem si RC Europe; Ciga Energy in calitate de partener Gold; LeasePlan, Star Storage, Fine Business Consulting, ALM Power, Electroalfa, Epure Lizac si Asociatii, Comranado, Inform Lykos, Energobit, Venturo, Heinner, Gold Nutrition, in calitate de parteneri Silver, fiind sustinuta de Intrarom, Sloop, Hotel Sofianu, Serve, Alka, Dr Oetker, cu sprijinul Realitatea, Europa FM, Adevarul, Running Mag, 321sport.ro (parteneri media) si Club Sportiv Lykaios, Cozia Racing Team, Buridava (parteneri locali).

Directia Comunicare si Marketing
CEZ Romania

Politica