vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vești bune pentru CSU, după eliminarea din Europa League

CSU Craiova a fost eliminată din turul trei al Europa League, după ce oltenii au remizat pe terenul celor de la AEK Atena, scor 1-1. În tur, grecii s-au impus în Bănie cu scorul de 0-2. Elevii lui Papură nu au făcut un meci rău, dar ratările din repriza secundă i-au făcut pe suporteri să ceară, din nou, demisia antrenorului principal.

A fost cea de-a treia eliminare consecutivă din preliminariile Europa League, după ce în ultimii doi ani, CSU Craiova a dat de adversari extrem de puternici. Chiar dacă în 2017, AC Milan era văzută câștigătoare încă de la tragerea la sorți, craiovenii au făcut o figură frumoasă și le-au dat ceva emoții italienilor până să se califice. Anul trecut, formația patronată de Rotaru și antrenată, la acel moment de Devis Mangia, a fost surclasată de Leipzig, formația din Germania care l-a făcut pe antrenorul italian să spună că fotbalul românesc este cu mult sub cel pe care îl practică germanii. Acum, Papură este contestat după ce a ratat calificarea în fața unei echipe ce nu a arătat prea multă forță.

CSU are și motive de bucurie. Elvir Koljic se poate recupera mai repede decât se așteptau conducătorii clubului oltean. Atacantul bosniac resimțise o durere la coapsă când a sărit după o minge, dar problemele sale au fost mult mai serioase și a fost indisponibil aproape cinci luni. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la tendonul femural.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit fanatik.ro, Elvir Koljic va reveni la antrenamente, la o zi după meciul pe care oltenii îl vor juca pe terenul lui FC Botoșani în etapa a 6-a.

Pe Koljic nu ne mai bazăm pentru o perioadă lungă. A plecat de ieri la Barcelona să se opereze la tendonul femural şi abia undeva în octombrie ar putea reveni, era declarația lui Sorin Cârțu în urmă cu patru luni.

 

Politica