vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrână păgubită de 10.000 lei, prin metoda „Accidentul”

O bătrână, din Dăbuleni, a fost păgubită de 10.000 lei, prin metoda „Accidentul”. Ea a fost înşelată de trei bărbaţi, din Daneţi şi Teasc.

S-a întâmplat în noaptea de 28 spre 29 mai. Femeia, în vârstă de 78 ani, a sunat la poliţie, în jurul orei 1, şi a spus că, în intervalul orar 23.30-00.30 a primit un apel pe telefonul fix de la o femeie, care a susţinut că este nepoata sa. I-a spus că a suferit un accident şi are nevoie de suma de 25.000 lei pentru o intervenție chirurgicală.

Fără prea multe detalii, i-a solicitat femeii de 78 de ani să discute cu un bărbat, care s-a recomandat a fi medic şi care, la rândul său, i-a repetat bătrânei că are nevoie de suma de 25.000 de lei, pentru a o opera pe nepoata sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana vătămată le-a explicat celor doi că nu deține decât suma de 10.000 lei, iar presupusul doctor i-a spus acesteia că se va prezenta la locuința sa un reprezentant al unei bănci, pentru a ridica banii.

La scurt timp, la locuința femeii din Dăbuleni s-a prezentat un bărbat care a luat suma de 10.000 lei, fără a-i da acesteia explicaţii”, arată IPJ Dolj.

Bătrâna a avut apoi mai multe discuţii cu membrii familiei şi a înţeles că a fost anunţată.

Joi, oamenii legii au reuşit să îi identifice pe cei care au înşelat-o. Sunt trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, din Daneţi şi Teasc, care sunt acum cercetaţi pentru înşelăciune. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit femeii.

Politica