vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Loviţi cu sticla de bere în cap

Un tânăr de 19 ani a fost lovit cu o sticlă de bere în cap de un individ, după ce un altul i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi. Un alt bărbat, care a încercat să aplaneze conflictul a primit acelaşi „tratament”.

S-a întâmplat, miercuri seara, pe strada Nicolae Titulescu din Râmnicu Vâlcea, iar cei doi agresori au fost reţinuţi joi.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în data de 29 mai a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce un tânăr de 19 ani, se afla în municipiul Rm. Vâlcea, pe strada Nicolae Titulescu, în urma unui conflict ivit în trafic cu ocupanţii unei autoutilitare, unul dintre aceștia a pulverizat spray iritant-lacrimogen în zona ochilor băiatului, iar un altul l-a lovit cu o sticlă în zona craniană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Observând incidentul în cauză, un bărbat de 48 ani, care se afla în zonă, a intervenit pentru a aplana conflictul, moment în care, i-a fost și lui pulverizat un jet puternic de spray iritant-lacrimogen în zona ochilor, fiind totodată lovit în zona tâmplei drepte cu o sticlă de bere”, arată IPJ Dolj.

Cei doi indivizi reţinuţi vor fi, astăzi, prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Politica