vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Simona Halep s-a CALIFICAT în turul al treilea de la Roland Garros

Simona Halep merge în 16-imi la Roland Garros. Sportiva noastră a obţinut calificarea joi, după un meci împotriva Magdei Linette (Polonia; 87 WTA), terminat în trei seturi, 6-4; 5-7; 6-3.

Românca a avut parte de un meci dificil, cele mai mari probleme venind în setul secund pe care l-a şi pierdut. Nu a dat drumul la cele mai puternice lovituri, dar românca a luat setul, diferenţa fiind făcută pentru un break în plus. Simona a câştigat pe serviciul adversarei chiar în primul game al meciului, s-a distanţat la 4-2 şi 5-2, dar în final a închis cu 6-4.

În setul secund, Halep a spart împotriva serviciului, o singură dată la începutul manşei, dar nu a fost suficient pentru a închide partida. Linette a revenit spectaculos şi a întors jocul în favoarea ei. Patru game-uri consecutive şi şi-a adjudecat manşa cu 7-5. În decisiv însă, Halep a jucat ca o jucătoare de top. A început să rişte mai mult şi asta s-a văzut. A închis partida după 30 de minute, 6-3, şi s-a calificat în 16-imi. Acolo va juca împotriva învingătoarei din meciul Aleksandra Krunic (Serbia; 76 WTA) – Lesia Tsurenko (Ucraina; 27 WTA).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica